![]() |
|
coilover |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
boubou ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2015 Saat 23:03 |
herkeze merhaba arkadaşlar iyi formlar dilerim. izmir' den yazıyorum.sizlerin görüşlerini almak istedim yardımcı olursanız sevinirim.2012 model peugeot 208 thp GT arabamda şuan eibach sportline mevcut ön 4.5 mm arka 3.5 mm araç iyi düştü fakat çok sertleşti. koni amartisör düşündüm bi ara ama vazgeçtim.şimdi coilover düşünüyorum.internetten araştırdım.kw veya bilstein marka almayı düşünüyorum.arabanın ön aksa dikme çapı 51 mm. kw coil için variant 1 ve 3 seçenekleri var.ama variant bir sadece gti için oluyor.3 ise bu araba için yokmus.bilstein için ise b 14 diyorlar ama bilemiyorum veya diğer markalar için.açıkçası kafam karıştı.tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.teşekkürler
![]() |
|
208 GT
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilstein taninmis bir marka iyi bir urundur bence
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
boubou ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım evet internetten alman tuning sitesinden buldum. b14 499 euro 30-50 mm ama açıkçası gümrükten çekiniyorum
|
|
208 GT
|
|
![]() |
|
lodos41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2015 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
75 tl üzeri gönderi gümrükte sıkıntı çıkartıyor satıcıyla görüşüp durumu izah edersen fatura konusunda yardımcı olduktan sonra çekinmene gerek kalmaz.
|
|
![]() |
|
anlıyorum ama risk almaya gerel yok sanırım.zaten 3 gün önce istanbul da satıcıdan kw variant 1 sipariş verdim.gti için ama araştırmama göre ve dediklerine göre uyum sağlıyor. her ikisininde amortisör çapı 51 mm.artık gün sayıyorum taktırmak için.
![]() |
|
208 GT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |