![]() |
|
park Sensörü yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
doğan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2015 Konum: hakkari Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2015 Saat 21:51 |
Arkadaşlar 307'ye park Sensörü takmak istiyorum tavsiyeleriniz varmı marka model konusunda kullananlar lütfen yardım.
![]() |
|
![]() |
|
Aytekin3333 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2015 Konum: osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aytekin3333
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonradan takilanlarin cok bi espirisi yok ucuz olana yonel. Arka tampona 4 tane on tapona 2 tane attir.hatta on tanpona gerek bile yok bence. Geri gorus kamerali alirsan daha iyi olur ama kameralari cok iyi degil 6 ayda bi degistirebilirsin sahsen bndeki sensorun kamerasina verdigim parayla 5 tane daha p.sensoru taktirirdim galiba :) Ekranli olan varsa onu tercih et ama park sensorunun sesini takip etmeyi grlistirdikce ekrana bile bakma geregi duymayacaksin :)
|
|
![]() |
|
doğan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2015 Konum: hakkari Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aklimdaki soru işaretlerini giderdin gerçekten teşekkür edrim.
Kararsiz kalmistim ama şimdi kararımi verdim dediğin en mantıklısi |
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
abi en iyisi bim'e gelenler varya onlardan al tak daha geçen hafta kameralı geldi bir ay önce de normal park sensörü gelmişti 50 tl ye alıp dayımın arabasına taktık hem konuşuyo hem dıtdıt şeklinde ben yaptım montajını gayet güzel çalışıyo çok pahalıya almaya gerek yok bence
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bende birkac ay önce pederin aracına taktım bimden almış markası tomlu bişeydi montajı kolay işin ilginci okadar uçuz olupta doğru ölcmesi metreyle denedim 1 kac milim sastım vay be dedim
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
Aytekin3333 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2015 Konum: osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aytekin3333
Rica ederim yani alacaksan en fazla montaj dahil 100 tl uzerinde para harcama hepsi ayni islevi yapiyor ucuzlar mesafe konusunda da en fazla 5 cm bi hata payi olur.oda hic onemli deil.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ben böyle birşey görmedim oto elektrikçiye gittim adam 120tl den başlıyor 300tl ye kadar dedi. baktım çok pahallı adamda.
bende pekı ben park sensörü alsam sadece montajını yapsan dedim adam bana sadece montaj 70tl dedi böyle birşey olamaz montaj parasına iki sıfır park sensoru alırım. adam sanırım ondan almadım dıye gıcıkmı aldı ne 70tl dedı anlamadım işin o tarafını ![]() bilen varsa ayrıntılı bır sekılde yardımcı olursa super olur ![]() internetten isterim temizzz
![]() |
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
abi ilk olarak arabanın altına yat arka tamponun arkasına bak park sensörünün yerini bırakmışlarmı yoksa iş sana kaldı ölçüp biçip delikleri delcen zaten delme ucu çıkıyo ürün kutusundan delerken dikkat matkabı yamuk tutma !! sensörleri taktıktan sonra kabloları sensör beynine sırasıyla takıyosun elektrik ise stopfarı sök geri vites kablosunu bulup üzerini soy sensörden gelen kabloyu üzerine bağla bantla farı yerine iyi oturttur yoksa bugu yapıp içine su doluyo!!! gelelim sensör lcd ekranına onunda kablosunu kapı fitillerinin altından geçirerek öne doğru götür zaten çift taraflı bandı vardır yapışır burda fitillere dikkat yerine zor oturuyo biraz !!! ve hazırrr boşu boşuna 70 100 bi park sensörü parası daha vermeye gerek yok
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
tamam teşekkür ediyorum erdinç aynısını uygulayacam teşekkür.
http://www.hepsiburada.com/liste/unique-upc224-lcd-ekranli-park-sensoru/productDetails.aspx?productId=otcglupc224&categoryId=20024957#Gorseller alacağım park sensörüde bu
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
arka sensörlerin arac rengine göre olanı var onlardan alabilirsin
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |