![]() |
|
206 lastik ve far sorunuma yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rebel_43 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2015 Saat 19:08 |
Düzenleyen rebel_43 - 08 Mart 2015 Saat 01:40 |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lastik olayini bilmem ama angellerin sorunu o ya temizlencek ya zımpara yada internette degisik sekiller var dis macunu, pasta cila, vb sekillerden bide meguairs plastix diye bir urun var oda ise yarayabilir...
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Far için temizlenmesinden başka bir çözüm yok ve çözümlerin çoğu zımpara far cilası denılen malzemelerden geçer.Ama bu malzemeleri almanızada gerek yok far temızlığı yapan bir yere ücreti karşılığında temizletebilirsiniz fazla malzeme almanıza gerek yok .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
yada zımpara 2000 su zımparası ile yapılıyor 1 tl alırsın hafif sıvı bulaşık deterjanı ile komple zımparalar sora diş macunu gibi pastalar var 5 tl onlardan alırsın güzelce pastanı yaparsın kadife bir bez ile pırıl pırıl olur maliyeti en fazla 10 lirayı geçmiyor parlatmaya götürürsen 50 lira alıyorlar ve makina ile yaptıklarından en fazla 15 dakika flan tabi komple söküpte yaparlarsa o zaman uzun sürer fitayıda yüksek olur lastiklerin anladığım kadar düşük yanak otoban lastiği var vurma yapar en düşük yanak oranı 55 yada 60 olmalı bud 17 jantta sürtme yapar bu nedenle jant ebatların küçülmeli balon yanak koyarsın ve lastiklerden gelen vurma sesi kalmaz
|
|
change
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hocam güzel tarif etmışsınızde bu far cilaları öyle 5 TL lik malzemeler değil 3M nin 50 TL maguıarsın 40 TL far stop cilaları bunun yanı sıra farı su zımparasıyla zımparalayıp ardından pasta atması lazım zımpara ızlerını gıdermek ıçın sonrasında aşırı matlaşmış bir görüntü olucak bu söyledıklerım yapıldıktan sonra üstünede bahsettığım ürünlerden atıcaksın ki etkisini göstersin öyle el ile atarsanda zorlarsın kendını makıne ile atılanında yerını tutmaz.Bu ışlemı profesyonel olarak kendınız yapmak ıstersenız bi 40 50 TL toplam zımparasıydı sungerıydı pastası cilası tutar.Ben bu fiyatlardan dışarda yapanlar var kendınızı yormayın dıye söyledim yoksa kendınız yaparsanız aldığınız malzemelerde kalır sureklı uygularsınız bununda avantajı burda tercıh sızın.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Makina olmadan olmaz o iş. El ile sürt babam sürt, sürt babam sürt biter mi?
![]() Önde orjinal yaylar mı var bu arada? Bende de 17'' jant var önlerde eibach yaylar var sıkıntı yok ama arka taraf sürtüyor benim
|
|
![]() |
|
rebel_43 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
orijinal yay konusunda herhangi bir bilgim yok.bu arada far temizliğini 50 tl ye yapıyorlar tanesini...o da mantıklı gelmiyor. alacan bi tane polisaj makinesi80 liraya...ver coşkuyu diyor şeytan
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
ŞARJLI MATKABA TAKILAN PEDLER VAR KARDEŞİM DÜŞÜK DEVİRDE POLİŞ YAPARSIN ÖZEL SET VAR DEMİŞ BAZI ARKADAŞLAR ÖYLE YERLER VARKİ PASTA YERİNE LİMONLU CİF YADA DİŞ MACUNUYLA FAR PARLATMA YAPIYORLAR İŞ EN İNCE SU ZIMPARASIYLA ÇİZİK BIRAKMADAN YAPMAKTA BEN EL İLE YAPTIM CLİO ARACIM VARDI ONLARIN SIFIR BİLE OLSA 1 YILDA MATLAŞIYOR BİLİRSİNİZ 4 YIL BOYUNCA MATLAŞMADI SORA ARACI SATTIM HİÇTE ÖYLE ÖZEL SET ALMADIM HE YAPTIRDIKTAN SORA MATLAŞMAMASI İÇİN NE YAPARIM DERSENİZ FAR FİLMLERİ VAR TRANSPARAN ONLARDAN ÇEKİN ÜZERİNE MATLAŞMAZ KOLAY KOLAY BDA Bİ YÖNTEM
|
|
change
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |