![]() |
|
Çamurluk Açtırma İşlemi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2015 Saat 12:31 |
Arkadaşlar benim araçta 17'' Jant 215 40 17 Lastikler var arka tarafa 2 kişi oturduğunda sürme yapıyor lastik ile çamurluk arasına parmağım girmiyor o derece basık. Birkaç usta açtırman lazım falan dedi hatta orjinalliğini bozmadan açabilen yerler varmış. Bu işlemi yaptıran var mı? Nasıl yapıyorlar bilgi verirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
camurlukları icerden cekiçliyolar boya işi cılabılır catlama olabılır ne kadar acılacagına baglı yani macun varsada kesin boyattırman lazım
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BENİM ARKA ÇAMURLUKLAR AÇIK İÇ TARAFTA OLAN 1 CM OLAN FAZLALIKLARI ÇEKİÇLEYEREK DÜZELTİYORLAR ..
İSTER İSTEMEZ BOYA İŞİ ÇIKIYOR BİLGİNE...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Benim sacın içindeki kıvrımları çekiçli zaten yinede sürtme oluyor. Az önce internet'den bir numaraya ulaştım affedersiniz az daha küfür ediyordum. Alt da resimde olan alet ile açma işlemi yapılıyormuş 600 TL fiyat verdi dedim abi çok değil mi 600 TL? Git başka bir yere yaptır dedi. Şu saatten sonra bedava da yapsan yaptırmam dedim suratına kapattım ama zor tuttum kendimi. Yahu cihazı komple satın alsan 600 TL tutmaz neyin hesabında bu millet? Ayrıca jantlara içten torna yapılıyormuş o bijon'la diskin arasına içten 1-2 mm alınca sorun çözülür diyenler var fakat bilemedim.
Cihaz; ![]() |
|
![]() |
|
Macun yok dostum araç orjinal torsiyondan basmış eski sahibi.
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Insanlarda surekli musteri die bisiybyok artik herkesi 1kere duzeltsem yeter die bakiyolar hic sevmiyorum sanayiye gitmesini
|
|
![]() |
|
Kardeş 1 yapar 2. olmaz o dükkanın senesi dolmadan kapatır kepenkleri. Sanayi de böyle ustaların lafı çabuk yayılır kimse iş vermez.
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
vıdeosunu bulamadım güzel bir camurluk acma sıstemi vardı adamlar tekerle camurluk agzına yuvarlak boruyu sokup aracı hareket ettirdiler boru kalınlıgı kadar catlamadan acılmıştı denenebilir :)
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
Lastikleri 205 yap sürtmesin.
![]() |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Bende 205 40 17 var zerre kadar sürtme yok, geçerlerde 5 kişi bindik yine sürtmedi, bu arada araç basık, lastik 215 olduğundan sürtüyor bence.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |