![]() |
|
307 için Kısa/Uzun/park Beyaz Işık Yapacağım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
insufferable ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2015 Saat 22:56 |
|
Yardım ve öneri bekliyorum link de olabilir şimdiden teşekkürler
|
||
Peugeot 307 1.4HDİ 2004 (Beyaz)
|
||
![]() |
||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2 takim h7 ama kaliteli bir xenon parklar icinde yeni 8 ledli filan park ampulleri var onlardan tavsiye ederim
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
hocam ben 307 me kısalara H7 philips xenon seti taktım , uzunlara osramın H7 beyaz ampul taktım uzunlara xenon takmadım cünkü ani tepilerde güzel aydınlatma için xenonun ısınması gerek. parklarada 16 ledli park ampulu taktım. harika aydınlarttma sağlıyor.
|
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
H7 narva range white ampul öneririm...
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
![]() ![]() Parklarda 6 ledli çakarlı ampul var ilk açılışta normal yanıyor bi kere kapatıp açınca sağlı sollu sırayla çakarlı yanıyor. Çakarlı pek kullanmıyorum ama kısaları açınca xenon un içinde güzel bi hareketlilik oluyor çakarda olduğu zaman. Xenon'lar Bosch marka 320 tl ye taktırmıştım 2 yılı doldurdu bu zamana kadar hiç sıkıntı çıkartmadı daha. Buda videosu zamanında yüklemiştim
Düzenleyen tolga.onal - 13 Ocak 2015 Saat 14:57 |
||
|
||
![]() |
||
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cree led kullanın on numara aydınlatması var...
|
||
![]() |
||
insufferable ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
|
arkadaşlar tavsiyeler için teşekkürler ama öyle çok pahalı bişey bakmıyorum beyaz olsun istiyorum arac beyaz olduğu için yakışır diye düşünüyorum. sanırım 307 h1 ve h7 oluyor kısa uzunlar. modacar ın Bluevision ın beyazları var o tarz bişey ne olur sizce yokmu kullanan .
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
|
yardım bekliyorum
|
||
|
||
![]() |
||
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slm bende zenon takmayi dusunuodum ama kime sorduysam ozellikede kisin islak zeminde zenon aydinlatmiyo beyaz ampul tak bence ama krjinal ampul tak arada20 tl fark var orjinalle yan sanayi arasinda ben aldim ama daha takmaya firsatim olmdi kisalar beyaz h7 sisler h1 beyazla sari arasi cok tatli bi renk oluyomus dediklerine gore
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
|
ben tam beyaz olsun istiyorum araç beyaz oldugu için. takınca fotosunu koyarsan bakalm nasıl olmuş
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
|
söylediğiniz markanın satışını göremedim
n11de falan var ama yorum falan göremedim örnek foto falan varmı bi görsem kardeşim
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |