![]() |
|
Bunu nereden bulacağız ya! ''106 Branda'' |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2014 Saat 22:32 |
Şu brandadan bulamadım gitti deli olacağım! Var mı bilen duyan? Özel mi yaptırdı nedir
![]() ![]() Düzenleyen KuzuX - 19 Aralık 2014 Saat 22:34 |
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlaşılan bulamayacağız.
![]() |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu ozel yapim diye biliyorum baska bir yerde muhabbeti gecmisti
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
bu arkadas ozel yaptırdı bunu.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-tr-tek-efsane-reng-188842858/detay ilandaki nosundan arayıp sorabilirsin, rica edersen soyleyebilir. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Hocam eğer özel yaptırdıysa bizde yaptırırız ya sormaya gerek yok. Döşemeci yada bu çadır brandası yapan yerler felan var onlarda yapar.
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() |
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
arkadaşım bende almıştım ama aracımı bunun yüzünden komple boyatmak zorunda kaldım sahibindende cander otomotiv isteyen arkadaşlara özel yaptırıp satmıştı ne yazıkki aracım dışarda olduğundan yağmur güneş derken branda aracın tavanına kaputuna yapışarak is bıraktı boyattım aracı kapalı yer için güzel tozlanmasın diye ama benm gibi dışarda örteceksen alma derim 200 tl ye almıştım 2 yıl oldu sinirden yaktım
|
|
change
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Aynen bu çadırları kapalı alanda kullanmak daha uygun olur. Diğer türlü dışarda kullanılmaz.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
zaten bu arkadasın kullanmıs oldugu branda, kapalı garaj brandası, boyanın nefes almasını saglar. yagmura camura dayanıklı bir urun degil. baska bir forumda detaylıca okumustum arkadasın aracını yapısını, brandayı araca ozel yaptırdı. zaten aynalar bile cuk oturuyor bu sayede. universal brandalarla karıstırmayın bunu. sitelerde universal satılan gri brandalar, yagmur kar yagsa ya da gunes altında kalsa, nefes alamaz ve boyanın vernigini yakar. branda isine girmek isteyene tavsiyem, fotodaki arkadas gibi kapalı bir garaja cekip, boyle pamuklu bir branda ile kapatmanız.
sizin icin ilandaki brandayı ogrendim, ilgilenenler baksın fiyatı biraz tuzluymus ama zaten ilandaki 106 da tuzlu, demekki arabasına asık olanlar veriyor bu paraları. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-garaj-ici-ozel-yapim-branda-167299199/detay |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Anladım şimdi. İç ortam dış ortam olmak üzere 2 sınıf branda varmış demek ki. Bilgilendirme için teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |