![]() |
|
Stop Çerçevesi uygulayan Var Mı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2014 Saat 01:51 |
Araca hafif spor görünüm katması açsından bu ürünler kafama takıldı bir süredir. Abartı fiyatları yok ancak muntazam oluyor mu yok sa uyduruk ürünler mi ? Forumda uygulayan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim ...
https://www.google.com.tr/search?q=307+stop+çerçevesi&client=opera&hs=Ahx&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=H8eMVNqWGuTXyQOjwYGgCg&ved=0CBwQsAQ&biw=1366&bih=632
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence uyduruk hocam stoplara renk katmak istiyorsan eğer led stop işine girebilirsin.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
bu işlere çokta merakım yok o yüzden ucuza kaçmayı düşündüm. banada biraz uyduruk gibi geldi .
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
arac koyu renkse belki olma ıhtımalı var zevk meselesi ben takmam mesala. far fılmı cekebilirsin
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
aracım kurşun giri birazda bu yüzden aklımdan geçti
|
|
![]() |
|
Özel6521 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
en güzel tabiki led stoplar ama far filmide fena olmaz en azından bu çerçevelerden daha güzel olur. yakında far filmi yaptıcam bende ledler sonra inşallah :)
|
|
307 Hdi 1.4 Xr 2004
|
|
![]() |
|
Dayanamadım , içimde kalacağına deneyeyim dedim. Fena olmadı sanırım. En azından aracın havası değişti biraz. 20 tl ye aldım. Ürün gayet kaliteli, beklediğimden çok daha iyi çıktı. http://i1382.photobucket.com/albums/ah261/Bora_Korhan/IMG_20141221_134956_zps34f9d49b.jpg http://i1382.photobucket.com/albums/ah261/Bora_Korhan/IMG_20141221_135009_zps05537688.jpg |
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gule gule kullan da bn pek begenmedim hocam
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
siyah renge boyayabilirsin aslında güzel olur
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Bu hali ile gözüm alıştı hatta hoşuma gitmeye başladı. Çevreden de olumlu yorumlar geliyor .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |