![]() |
|
spor yay acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2014 Saat 17:58 |
|
Cumleten s.a arkadaslar aracima 5cm lik spor yay takicam yaylarim mevcut ama arastirma yaparken amortisorunde degismesi gerekiyo yazilmis bu konuda bana biraz bilgi verirmisiniz simdiden tesekkur ederim iyi forumlar
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende 206 1.4 motor var, 5 cm aibach taktırdım 1 yıldır sorun çıkarmadı. 1.4 motor olduğu için pek fazla düşürmedi aracı belkide o yüzdendir.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aleyküm selam, 5cm lik yayı orjinal amortisorlerinle kullanabilirsin, aldıgın yay da orjinal bir marka yay olmalı, kesme ısıtma işleri olmasın, sıkıntı olmaz. ha amortisorun omuru kısalır mı kısalır fakat kısa vadede elinde patlamaz. bir de coilover diye birsey var, yay ve amortisor bir set halinde satılıyor. arabayı ne kdar yere yaklastırmak istersen o kadar ayar yapabiliyorsun. fiyatı biraz daha yüksektir. yay icin FK marka 5cm kullanıyorum fiyatı uygundur, fena ürün degildir. eibach kullanan da var fiyatı biraz daha pahalıdır. bütce varsa coilover tavsiye ederim ne kadar yere yaklastırırsan yaklastır konfor bozulmuyor. cunku amortisor de kendini yaya gore ayarlıyor. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aracim 1.6 biraz duser diye umuyorum yorumun icin trsekkur ederim merak ettigim orjinal amortisor ile kullanip kullanamicamdi |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
Yorumun icin tesekkur ederim . coil belki ilerleyen zamanlarda suan aracimin gorselligi ilk etapta onemli. Konfor suanlik pekte onemli degil zaten yol tutusunun nispeten su anki haline gore iyi olacagini biliyorum. Bi 306 kullanicisinin amortisor de degisiyo demesi kafami karistirmisti simdi beni rahatlattiniz tesekkur ederim arkadaslarr degerli yorumlar icin |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
Yapacak cok masraf oldugu icin coil ilerleyen zamanda kisacasii
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |