![]() |
|
Yeni Proje :) Atlet kılıf... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2014 Saat 21:03 |
Arkadaşlar Yazın tatildi denizdi piknikti derken Koltuk döşemeleri lekeleniyor. Özellikle benim aracın sağ ön koltukta ıslak şortla oturulması sonucu oluşan ve bir türlü çıkmayan lekenin beni dumur etmesi sonucu ön iki koltuk için şu atlet şeklindeki kılıflardan almayı düşündüm.
Sonra dedim niye alıyorumki :) Tekstilci bir arkadaşım var onun yardımı ile orjinal bişey yaparız diye düşünüyorum. Tabiki Vites topuzunda olduğu gibi bundada sizin değerli fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var. Her türlü fikre açığım uygun şekil logo grafik vs yi belirledikten sonra bi fiyat çalışması yapıp 30 adet falan yaptırmayı düşünüyorum. |
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu aralar moda bütünden desenli t-shirtler var. Örnek resim görürsem koyarım eğer o tarz ibşi olursa ben de talibim.
Yazın arabaya tatile gitmeden iki kat çarfam seriyorum koltuklara çarşafın altına da muşamba yoksa koltuklar felaket oluyor. |
|
![]() |
|
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Aynen böyle hocam. Metro gros markette var aslanlı ama en büyük xl var o da küçük geliyor koltuğa.
|
|
![]() |
|
SuleymanKaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SuleymanKaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu da iyiymiş :)
|
|
![]() |
|
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
En iyisi pazardan ucuz t-short yada çarşaf alıp sermek.Kirlendikçe yıka yıka ser.
|
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
ÖRNEKTEKİ GİBİ OLURSA BENDE İSTERİM ...
![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |