![]() |
|
Sis farı istiyorum fikir verir misiniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Code1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2014 Saat 23:03 |
Tamponu deldirip sis farı taktırmak istiyorum fakat tamponun şeklinden dolayı nasıl bişey yapacağıma karar veremiyorum yardımcı olur musunuz?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tampona değilde bılırsınız belki tampon ızgarasına focus sislerinden takıyorlar hem montaj pratık hem aracın yapısına uyuyor hemde fazla uğraştırıcı değil kendınız bıle yaparsınız belki ama illa ben tamponu delicem diyorsanız ozamanda 206 nın sis farlarını tavsiye ederim bu yöndede bir çok uygulama var 307 de gayet iyi duruyor kolay gelsin.
örneğin eğer yanılmıyorsam focus siseri olması lazım bunların. ![]() Düzenleyen samet206 - 14 Temmuz 2014 Saat 23:26 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Code1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
evet bunu gördüm iyi duruyor ama focus sislerinede çok para istiyorlar nedense:/
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Orasını bılmıyorum ama tamponu söktür orjınale yakın kestır kı yıne de çok kusursuz olması zor 206 sislerini taktır falan filan derken emın olun daha çok paranız gider.Ama eğer içinize sinerse daha basit şekilde gündüz farı tarzında bişeyler yapabılırsınız yıne ızgara çevresine. |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç ne 307 T5 kasami
|
|
![]() |
|
T5 ne bilmiyorum :) 206 sis farı taktırıcam karar verdim en düzgün ve sade o duruyor
|
|
![]() |
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam güzel olmuş birde farlar sönük resmini ve iki farından yakından resmini görebilirmiyiz ?
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |