![]() |
|
ANGEL far kullanan?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2014 Saat 20:47 |
merhaba arkdaşlar şu angel far hakkında bilgi istiyorum.sağdan soldan duyma bilgi istemiyorum.Bazı forumlarda iyi aydınlatmıyor diyorlarmış.sadece görüntüden barizmiş..şimdiden teşekürler..
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
35CUK97 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen öyle kardesim lakin ampuller woltu yusek olursa mesela 30.000 binlikler veya daha yukari eger merceksizse angel alma yoksa dier suruculer size surekli söver
|
|
Arabam şekil, önümden çekil :))
|
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
![]() ![]() ![]() ![]() |
Angel far arabaya ayrı bi hava katıyor görüntü olarak ama yol görüşü çok zayıftır yolu görmekte zorlanabilirsin heleki yağmurlu havalarda çok zor oluyo.Alıp takacam diyosan xenon ampul enfazla 6000 k olsun gerisi hikaye kalıyor
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
princealtair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2014 Konum: canakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı princealtair
Angel bende var yoluda gayet iyi görüyorum ama xenonsuz pek çekici değil açıkçası ben taktırmadım muayeneye almıyoruz dediler vazgeçtim uğraşmayalım bide taktır sonra geri söktür(birazda üşendim :D) küfür olayı bi gerçek çok denk geldim gözün kararıyo yolda ama bunuda aşmanın yolu orijinal sarı ampuller kalsın aldığın angel far sarı halkalı olsun oda gayet şık duruyo ben yakın bi zamanda düsünüyorum bu uygulamayı
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
2 senedir kullanıyorum ama yanliz zenonsuz orijinal fardaki ampullerini olduğu gibi angel içine taktırdım vede memnunum andınlatmasından daha cok istersen zenon taktırman gerekiyor
|
|
![]() |
|
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
bende sonarın angel ı var. gayet memnunum 8000 lik xenon kullanıyorum gayet güzel gösteriyor yolu iş görüyor. sadece ayar yapmak biraz zorluyor onuda bidefa yaptınmı kalıyor zaten.
|
|
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
|
![]() |
|
emrah_388 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_388
arkadaşım bende sattığım 206 mın solmuş farlarından dolayı orjinalmi yoksa angelmı derken sonunda 2. el sonar marka mercekli angel aldım ve taktım sonuç harika görüş mükemmel aydınlatma dikkat etmen gereken konu düzgün bir far ayarı arabana görsel kısımdan kattıkları ise arabayı park ediyorsun giderken bir bakıyorsun sonra dönüp bir daha bakıyorsun :)
|
|
Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir; birlikte çalışmak başarıdır.
|
|
![]() |
|
emrah_388 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_388
eski far motorlarınıda kendim üzerine taktım ve far ayarıda çalıştı
bu arada xenon falanda yoktu bilgine
Düzenleyen emrah_388 - 05 Temmuz 2014 Saat 02:34 |
|
Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir; birlikte çalışmak başarıdır.
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Ben de 2 sene üzerine geçen hafta angel farlarımı taktım. mercekleri çok kötü hiç göstermiyor. 8000 k xenon var. Bende uzunları mercekli olan, kısaları da merceksiz olan kısıma taktım. Yine de çok güzel bir aydınlatma sağlayamadım. Angellar junyan markaysa mercek modifiyesi şart.
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
angel kullanan arkadaşların bir kısmı memnun bir kısmı değil ben orjinalı kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünmedim. muayenede söktaklarla uğraşamam orjinali de güzel duruyor :D
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Elimde kaliteli mercekler var düşünürseniz özel mesaj atın görüşelim yada uzun kısa yapan mercekler forum üyelerine %10 indirim yaparım
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |