![]() |
|
Ayak Aydınlatması,Gündüz Farı ve 5li Cd Changer Gü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2014 Saat 15:40 |
Pazar günü Fatih abi ( Eurest ) ile birlikte yaptığımız bir kaç güzel değişiklik.. :) Cd Changer henüz faaliyette değil inşallah soketi bugün gelecek kargonun yolunu gözlüyoruz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel olmuş, elinize sağlık.
![]() |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Tek kelimeyle bir şey diyecek olursam kardeşim arabada sigara içme derim :)))
Maşallah makine kendini gösteriyor elinize sağlık ikinizin de
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keşke içmesem ama daha direksiyona geçer geçmez hemen yakıyorum alışkanlık olmuş yıllardır. Araba kullanırken sigara içmeyince ya çok agresif oluyorum yada uykum geliyor :)
|
|
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
bende aynı şekildeydim içmessem cok agresif oluyordum uzun yolda da uykum geliyordu. sigarayı bırakalım 1 buçuk sene oldu baktım olmuyor zorlanıyorum araba kullanırken trafikde araba kullanamayıda bırakdım cok acil olmadıkca araca binmiyorum. işe bisikletle gidip geliyorum. çok mutluyum huzurluyum trafik derdi falan yok.:))))))
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
Ayak aydınlatma bende istiyorum :)))
malzeme ne kullandınız hocam biraz bilgi verirmisin
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Çok hoş duruyor rahatsız edici değil dandik bir duruşuda yok gayet orjinal görünüyor tavsiye ederim. Malzeme olarak led ve kablo gerekiyor Eurest in yanına gittim halletti sağolsun :) Tavan lambasından elektriği çekip döşeme altından kabloları götürüp yaptık.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Montaj esnasında öndeki ledlerin lehimini pek sağlam yapamamışız ledler kötüydü uzun üçlü fişte bulamadık tekrar söküp yapmaktansa bende önlere normal park ampülü koydum :) Arkalar led olduğu için biraz daha güzel durdu ama önlerde kötü sayılmaz. Eğer led zor yapamam derseniz park ampülleride aynı işi görüyor tellerini ayırıp kabloyu bağladım oldu bitti :)
|
|
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
306 ların aydınlatması önde oldugu için kapı actıgında arabanın arkası cok karanlık oluyor tek cözüm bu gibime geldi bakalım uygulamaya calısıyım
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
soketi bula bildinmi özel biyerden mi aldın yoksa cıkmamı öle ara kablolar bulunmuyor yeri paylaşırsan belki lazım olur bizede Düzenleyen okaNStarss - 29 Mayıs 2014 Saat 17:25 |
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
hayırlı olsun... hoş durmuş
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |