![]() |
|
106 Xs açık hava filtresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semih.danak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.danak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2014 Saat 18:15 |
Hangisini tercih etmem doğru olur bilemedim elimde sadece marka var
K&n Hks Simota 150-200 Tl gibi bütçe düşünüyorum.Birde yüksek devirde açsın istiyorum 3500 falan olabilir.Çok fikrim yok hava filtreler hakkında |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
K&N MANTAR FİLTRESİ YOK BİLDİĞİM KADARIYLA
HKS BENCE BAŞARILI SİMOTANINDA ORJİNALİNİ BULMAK ZOR OLDUĞUNDAN BULAŞMA ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
bahsettigin fiyata mantar filtre olarak alabilirsin k&n 160 simota
100 civarı , fakat olay sadece filtreyi takmakla bitmez, soguk hava
cekebilecegi bir kit olması lazım.
bak sana k&n sitesinden bir kit göstereyim. senin aracınla birebir uyumlu; http://www.knfilters.com/search/product.aspx?prod=57-0325 tabi bu kit orjinal ürün oldugu icin fiyat biraz yuksek, birde yurtfdısı fiyatı bu bize gelisi fln daha yuksek. piyasada 106 icin simota kitlerin imitasyonları var 106 yazar zaten üstünde onlara yonelebilirsin. kullanan ve memnun olan cok kisi var. fiyatları da makul. ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
K&N mantar var ama mantar takması icin boru yaptırması gerekiyor. simota orjinali bulmak dedigin gibi zor. benim foto verdigim imitasyondu, orjinali de ekliyorum şimdi, bu simota yazanlar lisanslı oluyor zaten degisim garantili. tabi bulsa bile onun da fiyatı az degildir. ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
semih.danak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.danak
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim düşüncemde simota aslında ama bulabilirmiyim işte sıkıntı yok mantar gibi istemiyorum kit gibi istiyorum galiba ben :) fotolardaki gibi bu fotodaki gti sanırım 16v yazıyor çünkü
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
AMA SENİN VERDİĞİN FİYATLA O ÜRÜN ARASINDA BAYA FARK VAR BİLGİN OLSUN ... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.danak
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağlam olacaksa o fiyatlara cıkılır
evet ya tam istedigim bu aslında ama orjinal midir ? bide beni tatmin edermi acaba ? |
|
![]() |
|
SİMOTA KİT ORJİNALDİR...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |