![]() |
|
Doğru spor yay hangisi olur ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SAOL ...
![]() |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
sizi rahatsız etmiyorsa tabiki sorun yok ama arka önden daha basık duruyor. ön tam basılmamış. minibüslere benzetiyorum bu sekil olunca. bence ön arka basıklık ya eşit olmalıdır, ya da ön arkadan yarım santim daha aşağıda olmalıdır. sizde tam tersi. dedigim gibi sadece görüneni soyledim, memnunsanız ne ala. güle güle kullanmanız dilegi ile |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
herkese yardımları için teşekkür ederim, karar 5cm eibach sportline olucak sanırım.
![]() |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
sizde uyguladıktan sonra fotoları paylasırsanız, hatta öncesi sonrası olmak üzere iki halini de cekerseniz forum icin cok verimli olur. ![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
preadator06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
|
eyw.arkadaşlar tşk ederim öbür hafta içi yapıcam bişeyler inş.
|
||
![]() |
||
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
|
tabiki, aracımın daha fotoğraflarını çekmek için fırsatım olmadı en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım sizin gibi tecrübeli kişilerle fikir alışverişi yapmak iyi geliyor :)
Düzenleyen cakirbey35 - 24 Nisan 2014 Saat 15:12 |
||
![]() |
||
same-34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2014 Konum: İST/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
|
Konuyu biraz hortlatacağım ama yeni konu açıp kalabalık yapmak istemedim. Gördüğüm bir çok araç fabrika çıkısı kafadan basık arka kısmına göre; fakat benim aracın arkası daha düşük ön tarafına nazaran. Bunun sebebi nedir? Ben spor helezon almayı düşünüyorum ama yaydan sonra yine arka tarafı daha basık olucaktır,sadece ön spor yayları mı takmam gerekir yoksa pres vs ihtiyacım olur mu? Ki pres hiç sağlıklı değil. Teşekkürler.
|
||
Haktan Otomotiv-Çıkma ve Orjinal Yedek Parça İvedik/ANKARA
06 VKN 43 Sti / 34 PUJ 12 e-Hdi |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |