![]() |
|
307 ledli stop sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2014 Saat 13:17 |
Selâmünaleykum arkadaşlar;
http://www.otoparcasepeti.com/?urun-2497-peugeot-307-led-stop-lamba-2001--siyah Linkini eklemiş olduğum ürün mevcut elimde bir arkadaşım hediye etti ancak sanırım arızalı frene basınca ledler daha az yanıyor freni bırakınca daha çok aydınlatıyor sinyal verince sinyal lambası yaniyor fren lambasi sönüyor fren lambasi yanıyor sinyal lambasi sönüyor arka sisleri açınca fren lambalari yaniyor geri Vites e takınca sis lambasi yanıyor değişik şekillerde bağlantı denedim yinede yapamadım acaba neden olabilir |
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şase baglantılarını konrol et
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
65serdal58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 65serdal58
![]() ![]() ![]() ![]() |
sasede sorun
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Orjinal stoplarda sorun yok sanırım ledlerin beyninden kaynaklı yarın izin günüm yarın bakacağım :)
|
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Ben led ampul takmıştım geri vitese, hani şu ötenlerden.. Led ampul çalışmadı. Normal ampulü takıp geri vitese aldım. O sırada usta ampulü söküp ledi takınca çalıştı. Sonra vitesten çıkarıp gene geriye takınca çalılmadı. Ledlerle alakalı da bir şey olabilir sizinki.. Led ampulü görmüyor bazen sapıtıyor.
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
İlginç
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |