![]() |
|
Vanalı egzoz yaptırdım ve sonucu sizlerle paylaştı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
can_elveren ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı can_elveren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2014 Saat 22:11 |
arkadaşlar ankaradanım aracım 98 model 106 xr genelde ailemle bindiğim ve çevirmelerin olduğu yerlerde gezdiğim oluyo. reklam yapmak gibi olmasın ama ivedikte abart muhsin diye egzozcu var ona 300 tl ye taktırdım düğmeyle açılıp kapanıyo 1 aydır hiç bir sıkıntı çıkarmadı açıp kapatıyorum istediğim zaman ancak şöyle bi durum var egzoz kapalı konumda olsa bile %20 sesi fazla geliyor. vanalı egzoz ile bu bilgileri sizle paylaşmak istedim.
Düzenleyen can_elveren - 18 Nisan 2014 Saat 21:09 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlısı olsun güle güle kullan, kapalı konumda fazla yüklenme arabaya, gazlıyacagın zaman egzozu mutlaka ac, kapalı iken yüklenmenin motora zararı var.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
KAPALIYKEN YÜKLENMENİN ARABAYA ZARARI OLMAZ YANLIŞIN VAR ... AÇIKKEN EGZOZ GAZI YANDAN DİREK ÇIKIYOR VE SES YAPIYOR.. KAPALIYKEN DE EGZOZ GAZI ORJİNAL SİSTEM GİBİ ORJİNAL SON SUSTURUCUDAN ÇIKIYOR ... % 20 SES OLAYINA GELİNCE BENDE DE VAR BEN WAREX TAKTIRDIM KAPATTIĞIMDA HİÇ SES YOK HATTA EGZOZ AÇIK ÇOK GEZDİM Mİ KAPATINCA ARABA ÇALIŞIYORMU ANLAMIYORUM BİLE DEVİR SAATİNE BAKIYORUM GAZ VERİYORUM O KADAR SESSİZ OLUYOR .. DEMEK Kİ SENİN BAĞLANTIDA SIKINTI VAR SES ÇIKARMAMASI LAZIM ORJİNAL ARABA EGZOZU GİBİ... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ses egzozun ortadan geldiği için içeri fazla ses geliyor, bu yüzden uzun kullanımda kafa ağrıtıyor,ama kısa kullanımlarda tadına doyulmaz :)
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
sizin bahsettiginiz sistemler egzoza giden boru uzerinde delik acıp
elektronik bir devreyle o deligi acıp kapamak degilmi, o sadece ses
verir performan vermez, bir zararı oldugu sanmıyorum benim dedigim son
susturucunuz kumandalı ise onu kapalı ilen basmayın dedim. anlatabilmek
acısından foto ekliyecem;
bu resimdeki olan kumandalı sistem acıkken yandan gazı cıkartıyor, dediginiz gibi egzoz borusu üzerine delik acılarak yapılan aparat zaten bunun performans acısından bir katkısı yok susturucuya ulasmadan gazı dısarı atmayı sagladıgı icin cok ses cıkıyor. kapalı konumda olsa bile gaz zaten son susturucan rahatca cıkıyor acık olsa da ortadan tahliye oluyor yani iki secenektede rahat tahliye soz konusu. boru delerek yapılan kumandalı egzoz; ![]() bu fotodaki ise orjinal JDM WORKS Warex, resimde goruldugu uzere borulardan delme yapılmıyor, varexe kadar deliksiz boru, warex in kendisi kumandalı, ses cıkmayacagı zaman yani kapalı konumda iken, egzozun girisini kapatıyor kendi icinde dolastırıyor gazı ve sesi öldürürek tahliye ediyor. warex takılı ise kapalı konumda gazlamayın. açın egzozu tahliye rahatken basın. son susturucu warex; ![]() Düzenleyen herry - 17 Nisan 2014 Saat 17:42 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Valla benim evin önünden geçme
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |