![]() |
|
pedal seti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2014 Saat 15:39 |
selam arkadaşlar pedal seti almak istiyorum araç 206 nerden nasıl birşey almalıyım bütün setler uyarmı şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
orijinal rc dışında bişey alma
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
nerden temin edebilirim internette çok sayıda ürün gözüküyor
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
http://www.ebay.com/itm/New-4pcs-Sport-Fuel-Brake-Foot-Rest-MT-Pedals-Pads-Peugeot-206-206CC-/171272429099?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27e0a1de2b&vxp=mtr
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
eyvallah teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
burdan nasıl sipariş veriyoruz tamamen yabancı dil hiç birşey anlamadım:)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjınalın dışında bende başka bır urun almanızı tavsıye etmem...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
jsv nin seti var fiyatı fena degil 206 ile vida delikleri uyumlu
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/peugeot-307-pedal-seti-24139-51443696?keyword=&gclid=CKu8oPKv370CFY3HtAod5TIAUg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 ![]() Düzenleyen spearo - 14 Nisan 2014 Saat 09:46 |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu ürünü canlı olarak gördüm fiyatı uygun en iyi ürünlerden tavsiye ederim ![]() Kendim ebay den getirttim kullanıyorum memnunum. Sadece ayak dayamanın montajını yanlış yaptım o geri çıktı bir daha uğraşamadım halıya takılı duruyor. Ebay den alışveirş kolay sadece aynı zamanda paypal hesabınızın olması gerekiyor. |
|
![]() |
|
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
ebaydan sipariş et daha iyi..GG'de fahiş fiyat bence fazla da bi kalite farkının olduğu söylenemez.
Düzenleyen D.EAGLE - 29 Nisan 2014 Saat 17:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |