![]() |
|
Amerikan park-Egzoz ucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
newlook45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2014 Saat 00:50 |
|
Cümleten Selamın Aleyküm.Bugun aracıma egzoz ucu ve amerikan park modulu taktırdım yarın fotoğrafları yüklicem müsait olamadığım için çekemedim.
Amerikan park modulu:20 tl + 10 tl işçilik Egzoz ucu:20tl +10tl işçilik verdim uygunmudur arkadaşlar merak ettim yorum bırakırsanız sevinirim Düzenleyen newlook45 - 10 Nisan 2014 Saat 18:53 |
||
2003 206 and 2014 polo (Tr'de tek donanımda )
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı olsun,
egsoz ucunu taktırırken keşki rüzgar sesi verdiren bi parçada ekletseydiniz, benim araçta var çok tatlı ses veriyor
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
park modülü pahalı olmuş kargo dahil 15tl gelseydin ben bedavaya hallederdim. :D
GÜle güle kullan yine de fotolar nerde? |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
egzoz ucu ve montaj icin 30 tl uygun
Düzenleyen herry - 10 Nisan 2014 Saat 02:14 |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu egzoz ucunu bende düşünüyorum nasıl bişe alsam karar veremedim
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
|
+106
Düzenleyen dogan106 - 10 Nisan 2014 Saat 11:13 |
||
![]() |
||
murat_206 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat_206
|
slmm bu american parkı nerde yaptırabilirim uygun biyer olursa gaziosmanpaşada oturuyorum araştırdım ama hep kazık
|
||
murat vatansever
|
||
![]() |
||
newlook45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
|
Bu konular hakkında bilgim yok gittim beğendim taktırdım biraz kullanıyım belki taktırabilirim tavsiye için teşekkürler
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
|
Birazdan aracımı bıcı bıcı ya götürücem o sırada çekicem 2 saat sonra ekliycem fotoları
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
|
Teşekkürler bende öyle düşünüyordum
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
|
ben ankaralıyım ama şuan karabükdeyim okuyorum.Burada bu fiyata buldum ankarada nekadardır bilmiyorum .
|
||
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
öyle bişi fena durmaz abi, biraz daha geniş olanından takılabilir. ![]() ![]() Düzenleyen Alicilik - 10 Nisan 2014 Saat 13:49 |
||
![]() |
||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
modeli ney onun ali nerden aldın sen
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Arkadan görünen (Hele ortada kocaman deliklilere gülüyorum) egzost hoşuma gitmiyo. fiyatlar uygun güle güle kullan.
|
||
SEN GİDERKEN...
|
||
![]() |
||
|
Ali hocaminkine örnek olarakda linkten benim aracada bakabilirsin. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
|
resimler eklendi
|
||
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Güzel iyi günlerde kullanın ama bende egzos ucunda ıçtekı boruya takıldım neden kesılmeden yapıldı ki sırıtmış biraz.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
|
bende en basta takılmıstım bu konuya eğilip tam olarak incelemediğiniz sürece anlaşılmıyor ben sizlere göstermek için iyice yakından çektim aracın dibinde olsanız bile eğilmeden gözükmüyor usta dogrudan yapmadı sağ ve sola birer demir parçası koydu öyle kaynakladı beğenmezsen gel kesip yaparım dedi bende daha uygun buldum işin aslı
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
|
iyice eğilip dibine girmediğiniz sürece anlaşılmıyor ben uygulamayı göstermek amacı ile böyle foto çektim
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |