![]() |
|
2 soru bir başlıkta |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2012 Saat 14:27 |
arkadaşlar merhaba forum super hergun sayfalarca konu okuyorum ve cok sey ogrenıyorum sımdı sızlere danısmam gereken bırsey var bılgılendırırsenız cok sevınırım..
1-aracımda celık jant var sanırım 16 inç ama emın degıl benı tatmın edıyor:D bunu temızlemek ıcın bır solusyon fılan varmıdır kısaca en uygun fıyata en ıyı ıs goren hangısıdır ve nasıl kullanılır_ 2-sofor kapısı cam kumanda panelını boyamak ıstıyorum cok cızık var ve ısın ılgıncı hemen hemene tum 307 lerde var bu sorun..bunu nasıl cıkartırım yanı ev sartlarında cıkartıp takabılırmıyım zor bıseymı cok anladıgımı soylıyemem cunkı detaylı bır anlatım ıceren lınk varmıdır (vardı sankı bakmıstım ama bulamıyorum) bu panelı ne ıle boyamam gerekır zımparalamak gerekırmı? sıcakta yapıs yapıs olurmu? tesekkurler arkadaşlar |
|
2006 307 HDI premıum 1.6 110bg
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben jantları kawıl ve normal cıla ıle parlatıoym
2 soru ıse gecen gun bı arkadasımız 307 sının kumanda panelını sokup karbon malzeme ıle kaplamstı forumlarda gordum cokta guzel olmustu.kumada panelını cıkarmak basıt alltta mandalları var ınce bı cısımle cek cıkar derım:)
|
|
![]() |
|
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
tesekkurler dediğin markayı arastıracam..daha kolay yanı cıla degılde sprey seklınde sıkıp bezle temızloyebılecegım bırsey arıyorum daha cok..
cıkardıktan sonra dugmelerın baglantısını merak edıorum daha cok ondan korkuyorum ya tekrar yapamazsam astarı yuzunden pahallıya cıksın ıstemem bıde ne ıle boyamam gerek zımparaya gerek varmı |
|
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
walla ınan o kada bılgım yok 307 de 206 olsa ben komple sokuk parcaladım yaptım taktım:)
yıkamacılar bı sprey sıkıo canta balata tozları falan gıdıo arastır bı bakalım
|
|
![]() |
|
arkadaşlar bırı ayrıntılı bılgı verebılırmı acaba cam otomatıklerı ıcın mumkunse bugun gırıscem bu ıse
|
|
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
İsim vermyeyım jantlar ıcın temızleyıcı spreyler var.Metroda vs.. dıger buyuk marketlerde bılınen markalarca bırcok urun var.Sıkıyorsun yogun sekılde sonrasında basınclı su ve guzel oluyor.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Plastik aksami cikartmakta bisey yok. Tutacagin icinde bir alyan vida var. Sonrasinda zaten cekince gelir. Elektrik kablo soketini cikarttiktan sonra tamamen yerinden alabilirsin. O plastik biraz garip bir malzemeden yapilmis. Zaten aslinda o malzeme kolay yaralandigindan cirkin gozukuyor. Bir zamanlar sicak suyun icerisinde bekletildiginde, plastigin disindaki yumusak malzemenin ciktigini ve daha guzel bir yuzeye burundugunu duymustum. |
|
![]() |
|
boya ma ıcın ne onerirsiniz? bı yerde zımpara yapmayın dıo bı yerde zımparalayın dıo kımı cıla surun mutlaka boyadan sonra dıyor tam anlayamadıgım ıcın bılen yapan bırınden yardım almak ıstedim
|
|
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
jant için en güzel çözüm tuz ruhu sıkıp bekledikten sonra suyla temizlemen....tertemiz oluyo
2. cam düğmesi için önce ince bi zımpara her tarafına tabi daha sonra plastik yüzeyler için astar var onunla astarla sonra artık isteğine göre parlak yada mat siyah tercih senin...bana kalırsa eğer böyle bir işlem yapmayı düşünüyorsan bütün kapılara yapmalısın |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
valla ben cam açma kumandasını selülozik tiner ile temizledim (fatihgg kardeşimden öğrendim)hiç boya vs ile uğraşmadım gayette güzel oldu niyeti olan olursa ayrıntılı anlatabilirim hatta yapım aşamasını fotoğrafladım fırsat olmadığından paylaşamadım..
|
|
![]() |
|
vida yerınden kımıldamıyor paneldekı tum gucumle denedım gene olmadı yapamadım kısaca
|
|
|
|
![]() |
|
DreamTeather ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2014 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DreamTeather
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HORTLATSAK MI KONUYU :)
Arkadaşlar bu cam açma kumandası aşırı deforme olmuş durumda .Öyle ki turşların bazıları beyazlaşmış.Eğer becerebilirsem boyamak istiyorum ama tam olarak ne lazım ? direk çıkartıp (tabi çıkarabilirsem :) ) plasti dip le boyasam yeterli mi ? yoksa zımpara, boya , cila vs. lazım mı ? Forumda bir kaç arkadaşın boyadığını gördüm ama o bölümün nasıl sökülüp nasıl boyadıklarını yazmamışlar.Yardımcı olursanız sevinirim....
Düzenleyen DreamTeather - 13 Mayıs 2014 Saat 21:10 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Linkteki konu belki yardımcı olur göz atabilirsiniz
|
|
![]() |
|
DreamTeather ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2014 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DreamTeather
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bana uygun fiyata ve iş görecek ürün önerebilir misiniz? Misal bunlar iş görür mü?
http://www.hepsiburada.com/liste/motip-carat-parlak-seffaf-akrilik-vernik-sprey-400-ml-made-in-germany-387227/productDetails.aspx?productId=otev4048500387227&categoryId=20035769&SKU=OTEV4048500387227 http://www.hepsiburada.com/liste/raymax-690c-dereceye-dayanikli-siyah-akrilik-sprey-boya-400-ml-04256424/productDetails.aspx?productId=otev04256424&categoryId=20035769&SKU=OTEV04256424#ileri http://www.hepsiburada.com/liste/nergis-sprey-boya-200-ml-mat-siyah/productDetails.aspx?productId=otkrt01246&categoryId=20035769&SKU=OTKRT01246
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |