![]() |
|
307 performans artırma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2014 Saat 13:12 |
MERHABA ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 8 AY ÖNCE 307 ALDIM ANCAK ARABANIN PERFORMANSINDAN PEK MEMNUN DEĞİLİM ÖZELLİKLE RAMPALARDA. EN SON RUM DİYE BİRŞEYDEN BAHSETTİLER %100 FARKEDER DEDİLER AMA HENÜZ ALIP DENEMEDİM.RUM MOTOR YAĞINA KATILAN BOR GİBİ BİRŞEYMİŞ. SİZİN BİLDİĞİNİZ PERFORMANS ARTIRMAK İÇİN YÖNTEMLERİNİZ VARSA LÜTFEN PAYLAŞIN.
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öle katkıyla falan motor performansı artmaz. dediğin ürünüde hiç duymadım. en basit uygulama ciptunnig denen yazılım uygulamasıdır. spor filtre falan da taktırabilirsin
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
dizelmi benzınlımı
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Benzinli kardesim
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
106 gti eksantririgi takabılırsın + 5 +8 hp artış olur hava fılıtresı kat iptalı yaklasık 15 hp alabılırsın.
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |