![]() |
|
Aracıma spor pedal seti aldım fakat takamadım yard |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canmert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2014 Saat 14:52 |
Aracıma spor pedal seti aldım fakat takamadım yardım edermisiniz ?
Aracım Peugeot 206 plastik kısmını çıkarıyorum onun altında metal bişi olduğu için çıkıyor mu çıkmıyor mu emin değilim. Değiştiren veya daha önce takan oldumu yardım ederseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pedaldaki orjinal lastikleri sokmeden takılıyor diye biliyordum.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
metalın ustune vıdalanıyor bazı pedallarda kendılığınden delık bıle oluyor gaz pedalı harıç bazı araçlardada hıç olmuyor lastık çıktıktan sonra montajlanıyor dıye bılıyorum.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
recep bir konuda soyle bir bilgilendirme yapmıs, bu da aklınızda bulunsun. |
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Sonradan takilan pedal setine bisi diyeceklerini pek sanmam heleki orjibal ise. Onlar bu oem urunlere veya asibmis pedallere takiyor olabilirler.
Montaji gaz pedali disinda basit kendi aracimda var. Ben de yurt disindan getirttim 4 parca. Ayak dayama direk arkaya vidalaniyor zaten. Debriyaj ve fren in lastigini cikariyorsunuz. Buyuk ihtimal iki kosede vida deligi vardir ben de vardi. Oralara civatalar ile parcayi bagliyorsunuz. Gaz pedali icin civata yeri yoktu. Pedali soktum evde matkapla kendim actim :) |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Ben daha once kullandim. Lastik mastik sokmeden akilli vidayla sikmistik. Gaz pedalina da direk attik. Ama gaz pedalinda sensor mu ne varmis galiba kablosunu cikarip delin felan diye duymustum.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
fatih arabanın rengi ne güzelmiş, maaşallah |
|
|
|
![]() |
|
canmert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Lastiği çıkarmadan takılırsa biraz havada duruyor gibi oluyor. Lastiği çıkardığım zamanda hiç bir delik bir birine uymuyor mecbur akıllı vidayla delicez o zaman yapcak bişi yok :) Teşekkürler
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Tesekkur ederim herry arabanin hikayesi rengibde :) bunu alnadan once 1 ay araba aradim. Birsuru araba baktim toyota megane focus vb. Bir tane bile pejo bakmadim hic aklima da gelmedi. Neyse esim bunu gormus rengini begenmis.aksam bana gosterdi ertesi gun gittim baktim araca aksamina her isi halledip aldim geldum :)
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
iyide olmus bu sayede foruma da gelmissin bizlerle tanısmıssın, ne guzelde sohbet ediyoruz. güle güle binmek nasip olsun maaşallah edit : ![]() Düzenleyen herry - 29 Mart 2014 Saat 15:09 |
|
|
|
![]() |
|
Aynen :) bende forumu c9k begeniyorum araci aldiktan sonra buldum ve o gunden beri severek takip ediyorum.
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
+1 araç alma hikayemiz de benzer. Pejo hariç her şeye baktım sonra bir gördüm vuruldum aldım
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |