![]() |
|
Peugeot 307 CC Hakkında sorular |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berkejack1 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2013 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2014 Saat 23:34 |
Merhaba Peugeot 307 CC almayı düşünüyorum.
1: 1,6 ve 2,0 motor secenegı bulunmakta genelde 2,0 alın diyorlar yakıtı ne kadar oynar ve tüpte ne kadar yakar? 2: Araç cabrio ve bende kickerin 500 rmslik bassı var o kadar sallanmanın etkisiyle cabrio paneli bozulur mu sorun yaşatırmı bana ? 3: Warex egzoz taktırmayı düşünüyorum fiyatları nedir kurulum dahil aşağı yukarı ? 4: Aracı kullanan varsa kaç inç jant kullanmam hem performans hem görünüş açısından güzel olur? 5: Coilover yaptırmayı düşünüyorum fiyatları kaç tl civarındadır? Aracın iyi veya kötü hakkında duyduğunuz veya kullanıp şikayetçi olduğunuz bişeyi var mı ? Yorumlarınızı bekliyorum. |
|
RİZE Yİ SALLAMAYA GELDİK.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 yi bilmiyorum fakat 206 cc kullanıcısıyım. bildigim sorularının cevaplarını vereyim.
307nin agır bir kasası var, 2.0 motor alısan daha rahat kaldırır kasayı diye dusunuyorum fakat vergi yonunden pahalıya gelir biraz. 1.6 vergisi daha uygundur. tupte yarı yarıya duser diyor kullananlar. yalnız tup takarsan bagajda subwoofera yer kalmaz takmak istersen. merak etme muzigin bası ile cabrio sistemine zarar veremezsin. yeterki arkadan darbe alma. varex takabilirsin, bende arastırmıstım zamanında, orjinal varex marka alıcaksan satan tek yer var zaten tr de 1300 tl fiyatı var. düz boru isine fln girersen montajda fiyat daha da artar. çakma varexler var, kullananlar var ama aynı degil hic girme bu benim gorusum. (300-600tl civarı) 16inch guzel durur jant olarark diye dusunuyorum sahsen ben 206da 15 kullanıyorum. coilover yaptırırsan rahat edersin, 1000 tl civarı fiyatları var ikinci elde bakabilrisin bazen forumda arkadaslarımız da satabiliyor arastr. son olarak sikayet sormussun, meraklı bakıslardan rahatsız olucagını dusunuyorsan alma hic derim ;) |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
berkejack1 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2013 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yorumların için sağol. Rahatsız olacağımı hiç düşünmüyorum ;)
|
|
RİZE Yİ SALLAMAYA GELDİK.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rica ederim, herzaman. alıcaksanız bakmaya baslayın, fazla da gec kalmayın derim yaz ortası fiyatlar tavan oluyor.
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |