![]() |
|
206 xs eibach pro kit 3.5cm önerirmisiniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
06emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2014 Saat 00:32 |
||
Arkadaşlar öncelikle Selamınaleyküm
206 1.6 xs aracıma geçen hafta 17 rc jant taktım yanlız yaylar ve torsiyonlar orjinal olduğu için biraz yüksek duruyo arkalar idare eder ama özellikle ön tarafta baya boşluk var internetten biraz araştırdım çoğunluk eibach önermiş yeri geliyo 5 kişi biniyoruz arabaya budan dolayı çokta basık olmasını istemiyorum eibach pro kit 3.5cm işimi görür mü sizce? bazıları aracı düşürmez demiş sizce nasıl bişey olur deneyen bilen kullan biri varsa yardımcı olursa sevinirim |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hocam merhaba,
Aracınızı güle güle kullanın. 3.5cm kullanan arkadşım var. 16"jant 195/45/16 lastiğe kullandı. Genelde tek başına binerdi arabaya 60kg idi. Herhangi bir sıkıntı olmadı. Sürtme olayı sadece aracı indirmeye bağlı değildir. Jantın ET değeri ve lastik ölçünde yay olmadan sürtmeye sebebiyet verebilir. Alçaltma mevzusunda, 206larda aralık çok fazla 3.5cm yay taktığında görüntüde aman aman bir fark olmuyor ama normal halini yanına getirince farkı anlıyorsun. 1 haftada ilk halinden 3cm düştü dedi bana. Ama şöyle de bişi var, sadece ön düştüğü zaman araç arka teker etrafında öne açı kaybediyor bu yüzden öne biraz daha yığılma oluyor arkada çok fark edilmeyecek derecede düşüyor. |
|||
![]() |
|||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
3.5 cm çok düşürmez ben 5 taktım elimde olsa daha bascam ve jantlarım 14 olduğu halde.
|
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
06emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
||
Hocam cevabınız için teşekkürederim jantlarım zaten büyük olduğun için 3.5 işimi görür diye düşünüyorum yani dediğim gibi çok fazla düşmesine gerek yok şu çamurlukla lastik arası kapansa biraz yeter. Yani sadece önleri indirmek zararļımıdır orayı tam anlayamadım önleri indirince arkarlardamı iniyo :) |
|||
![]() |
|||
||
Kardeşim senin jantlar 14 müş benimkiler 17 5cm taksam sürtebilir belki bide yaydan yaya fark ediyomuş düşme oranı sizin yaylar ne marka |
|||
![]() |
|||
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
||
bende eibach 5 cm yay var jantlar 17 lastikler 205 e 40 asfaltta hiç sürtme olmuyor ama sert yaylar yüzünden konfor bozuk yolda bayagı düşüyor araba kütür kütür ediyor
|
|||
2001 206 xt 110 beygir abs klima sunroof 205 40 17
|
|||
![]() |
|||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
||
Surtmez. 3.5 takarsan tat alamzsin. Benim yaylar coil ex. Bu arada ankara buluşmalarına da bekleriz. Buluşmalardan haberdar olmak istersen numarani ve ismini özel mesajla yollayabilirsin. |
|||
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
||
valla asfaltta sorun yok ama stabilize yola girince bayagı bi ses geliyor bende teybin sesini acıyorum :) |
|||
2001 206 xt 110 beygir abs klima sunroof 205 40 17
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
||
Amortisörleri falan değiştirmene gerek yok. Spor yaya giriyosan konfor düşecek. Ve 3.5 ta da aynı düşecek 5te de. 17 rc janta 3.5 yayla binilmez bence. O çamurlukla lastik arasindaki boşluğu kapanmaz.. |
|||
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |