![]() |
|
YAY SEÇİMİNE DİKKAT |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mart 2014 Saat 21:28 |
ARKDAŞLAR BİLİNDİĞİ ÜZERE ARAÇ YAY SİSTEMİ MARKA OLARAK COK FAZLA SECENEĞİ OLMAYAN BIR DURUM.YANLIZ GOZLEMLEDIGIM VE DIKKAT EDILMESI GEREKEN HUSULARLA ILGILI BIR KAC NACIZANE ONERIDE BULUNMAK ISTERIM..
ONCELIKLE YAY SECIMINDE YAYIN ORJİNAL OLUP OLMADIGINI MUHAKAK ARASTIRIN . ORJİNAL HER YAYIN UZERINDE MUHAKKAK MARKASI VE NEREDE YAPILDIGI YAZAR YAZMAZ DIYEN ARKADASLARIMIZA MALESEF Kİ ORJİNAL OLMAYAN YAY TAKILMIŞTIR. COİL EX APEXİ GİBİ MARKALARDA OZELLIKLE BUNA DIKKAT EDIN BU MARKALARIN BI KANADA YAPIMI BIRDE ALMAN YAPIMI MEVCUTTUR. KANADA YAPIMINDA MARKA YAZMADIGI GIBI ARACI ISTEDIGINIZ TATTA ALÇALTMAK MALESEF Kİ SİZİN YADA AMARTİSOR CU USTANIN ELINDE OLMUYOR. ÖNERİLERİME GELECEK OLURSAK -MUHAKKAK AMARTİSORLERIN UZERINE PLASTIK BIR MADDE DEN ISI İLE SARMA YAPIOLAR BUNU MUHAKKAK HATIRLATIN USTANIZA[SES YAPMAMASI ICIN] -İMKAN VAR İSE MUHAKKAK TAKOZLARI SÜNGER TAKOZ HALİNE GETİTTİRİN. GÜZEL VE KULLANIŞLI BIR YAY ISTIYORSANIZ EKSTRA 100 TL MALİYETLE BUNLARA SAHİP OLABILIRSINIZ .. BASIMDAN IKI GUN ONCE GECEN BIR OLAYDI YAKLASIK 400 KM YOL YAPTIM HICBIR SORUN YAPMADIGI GIBI SES VS.GİBİ HİÇBİR DURUM SOZ KONUSU OLMADI AYNI SEKILDE BANA ONEREN ARKADASIM 2 AYDIR BU SEKILDE KULLANIYOR MAŞALLAHI VAR.. HEPINIZE HAYIRLI GÜNLER DİLERİM...
|
|
hayallerim BİLE bazen yaptıklarımın yanında eziliyor:)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel paylaşım, yay kosunda sıkıntı yaşayan çok, 5 yıl ön takımdan hiç ses gelmeden bindiğim arabaya alan şahıs aldığı gün yay taktırdı ve ön takım hiç düzen tutmadı. Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşine çakma yaylari gondersinler, sen al orjinal yaylari sonra paylaşım yap :) ohhh ne güzel valla :) Neyse güzel paylaşım.
Ben de bi kaç ekleme yapiyim. Kanada mali coil-ex aldım 90 liraya. Çok ufak bi cukurda 50 km hızın üstünde sağ taraftan , sanki 1 metrelik çukura düşmüşum gibi ses geliyo. Yayla alakalı olsa ikisinde de olurdu diye düşünüyorum ama benim ön takımdan mıdır takmayla mi alakalıdır bilmiyorum. Fakat yol tutuş muazzam. Ve düşürme olarak da benim 5 cmlik yayla 14 jantla araya iki parmak zor giriyo. Tavsiye ederim. Bence eibacha o kadar para vermenin bi anlamı yok .. |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
![]() ![]() ![]() ![]() |
GÜNCEL |
|
hayallerim BİLE bazen yaptıklarımın yanında eziliyor:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |