![]() |
|
ön panjur krom şerit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2013 Saat 22:57 |
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sazan mı o? :)
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Güzel olmuş hocam, farlara da bi el atılması lazım çok kirli görünüyor.
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
sazan değil turna kaşıkla tuttum
ustam farlar başımın belası güneş yanıklarından dolayı defalarca su zımparası pasta cila uygulaması yaptımen sonunda şeffaf tabaka ile kaladım bunlar iyi halleri.. daha iyisi değiştirmek ...
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Maşallah derya kuzusu bunlar cinsinden bu balık :) Aslanada maşallah yakışmış farlar konusunda serkan abiye katılıyorum
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hocam eger lambaları siz degistiriyorsanız ve kapaklarda icten bosluk kaldıysa sıkıntı ic taraftan da olabilir. Ya da far herhangi bir yerden havada alıyor olabilir.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bi kere zımpara değince bir daha hayır gelmiyor Doğan, bende eski 206'ımın farlarını temizletmiştim ilk başta gözlerime inanamdım 2 ay sonra eskisinden beter oldu |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Gayet güzel olmuş elinize sağlık bu krom çıtaları nerden temin edebiliriz acaba ?
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel olmuş
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |