![]() |
|
Spor Yay Marka Seçiminiz? (Yardım) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Enis KORKMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: İstanbul/G.O.P. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
205 Lastik 5 cm yayla olmuyor kesin sürtme yaparmış ustalar öyle diyor, namiştain ve Maslak Peugeot. :( şu anda 5 cm lik yayımı 2,5 cm yayla değiştiricem elif tunnig ten konuştum p.tesi gönderiyorum yine uzadı iş:((
Düzenleyen Enis KORKMAZ - 27 Temmuz 2013 Saat 16:24 |
|
![]() |
|
Enis KORKMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: İstanbul/G.O.P. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Yay değişimine gerek kalmadı maslak namiştain halletti.
Torsiyon bir diş indi ve 5 cm eibach yay takıldı. torsiyon biraz sertleştirildi sürtmemesi için 4 kişi binince çukurlarda 205 sorun oluyodu torsiyon için. Basma işinin maliyeti şöyle: 210 tl yay 150 yay takma ve torsiyon düşürme 80 tl torsiyon sertleştirme. Tüm yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.. Sonuç; ÖNCESİ: ![]() SONRASI: ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Enis KORKMAZ - 01 Ağustos 2013 Saat 19:18 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Enis KORKMAZ - 18 Ağustos 2013 Saat 19:00 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
yakıtın dahil 500 TL harcadın. Coil Over alsan 800 TL istediğin zamanda kaldır hemde Custom değil fabrikasyon.. Keşke Coil alsaydın.. Ben Coil aldım çok memnunum
Ayrıca ön havada kalmış senin Düzenleyen tigerland - 19 Ağustos 2013 Saat 02:18 |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Ferhatgenc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhatgenc
Hiçbirini önermem. Hepsinin muhakkak bi sıkıntısı var. Biri hiç esnemez, biri çok esner, biri tak tuk sesten tat vermez, yuvadan fırlayanı bile gördüm.
Gaziantep'te bi yaycım var adam profilden yay sarıyor. Bırakın kesilen yayı, ısıtılıp basılan yayı, sipariş verdiğiniz spor yayı, sizin aracınızın kendi orjinal yayından bile rahat. Yerlerde sürünerek sıkıntısız gezmenin keyfi bi başka.
|
|
![]() |
|
hexen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konuda maliyet ve teknik anlamda biraz daha acik yazarmisin bende yay degisimi düşünüyorum ilgimi cekti.
|
|
![]() |
|
Ferhatgenc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhatgenc
Takım yay + işçilik 350 TL bize olan fiyat.
|
|
![]() |
|
Nikiforov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
bende arabamı basmak istiyordum ama pek iyi yorumlar göremiyorum orjinal hali kalsa daha mı iyi ne ? ama arkasıda çok yüksek geliyor bana
|
|
Peugeot 106 XR aracım MODİFİYE SÜRECİNDE :)
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Şimdi bu araçta 5cm lik mi yay var? Bende aracıma yay alıcam önceki GTI da aldığımda vardı kaç cm bilmiyorum ama lastiklerle çamurluklar aynı hizadaydı boşluk yoktu ben şimdi eibach 3.5cm alsam bana yeterli gelir mi 3.5cm eibacvh yaylı bi 206 fotoğrafı bilen varsa koyabilir mi,?
Düzenleyen EmSul - 12 Eylül 2013 Saat 17:26 |
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
emaftermath ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emaftermath
Eibach...3 senedir kullanıyorum, başka yay takan 206'lara da bindim ama bariz fark var...
Gerek yolda, gerek çukurda kasiste vs. daha yumuşak... ![]() En güzeli orjinali, bunu da eklemeden geçemeyeceğim...
|
|
![]() |
|
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Şimdi bu arabada 5 cm'lik yay mı var? 5 cm'lik yaylarda arabanın biraz daha yere yaklaşması gerekir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Var diye biliyorum ama herzaman 3,5 cm yay tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bir takım orjinal cıkma yay alıp onları kestirip kullansak olmaz mı? :)
|
|
![]() |
|
pembebanker ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pembebanker
Adamlar detaylıca yazmış, işinizi görürse diye paylaşıyorum. http://www.otomarketim.net/index.php?do=dynamic/view&pid=12
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |