![]() |
|
Far Temizleme Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2013 Saat 01:29 |
Arkadaşlar aracımın sol farı çok kirli ve aydınlatmayı ciddi şekilde etkiliyo temizletmeyi düşünüyorum.Bu işlem nasıldır çözümmüdür İstanbulda bu işin hakkını veren bir yer varmıdır.Daha önceden yaptıran varmıdır ?
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ewet cozoum oluyo ama belırlı zaman sonra yıne kararma yapıyor. pasta cıla yapan heryer bu ıslemı yapıyor
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
şirinevlerde ki benim jantcının abisnin yanına gideceksin. 150 tl verceksin güzelce temizleyecek istrersende üzerine karartacak farını ve sana 2 yıl garanti verecek fatura yazacak 2 yıl içinde kararma su alma bugu yapma durumunda yanına gideceksin halledecek ki öyle bi durumun oldugunu giç görmedim 2 yıl garantisi var
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
walla bende ilk defa duyuyom 2 yıl garantı farları sokup gondereyım barı harıka 2 yıl
|
|
![]() |
|
yolla hemen yaptırayım göndereyim sana geri faturası ile beraber
![]() Düzenleyen Alper'EN AKSU - 26 Temmuz 2013 Saat 08:44 |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
dış yüzeyden bahsediyorsak uğraşırım dersen videodaki gibi yapabilirsin.. biz iki aracımıza da yaptık sonuç harika..
elimizde makina olmadığından zımpara kağıdını elle uyguladık sırasıyla 4000-6000-8000 kum zımparayı ıslatarak farı zımparalıyorsun enson 8000 kum ile zımparaladıktan sonra bi pasta atıp ardından bi cila attın mı cam gibi olur. eğer far içinde sıkıntı varsa fikir vermesi açısından aşağıdaki bağlantıda biraz bişeyler yapmıştım.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Herkese teşekkür ederim şirinevler yolu gözüktü :))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
+ HZF 11
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |