![]() |
|
206 hella morette farlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2013 Saat 22:36 |
arkadaşlar aracıma bu şekilde uygulama far yapmak istiyorum ürünün elinde çıkması olan yada bulabileceğim bir yer mevcut mu?
ilgili ilan sitesi http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-morette-on-far-takimi-pejo-206-hella-morette-farlar-109413271/detay alternatif olarak angel farda olur ayrıca birde son model olarak ledli bir modeli çıkmış oda bu şekilde |
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam birinci attıgınız hella morette 206 üzerindeyken pek güzel durmuyor açıkçası. yoksa bu şekilde göze hoş gelmiyor değil. fakat monte edilmiş hali pek iyi diyemem.
ikinci farı ilk defa gördüm de 944 lira da fara verilir mi bilmiyorum artık. |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angellar bmw çakması gibi ben olsam morette takardım emsallerinden farklı.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En iyisi normal angel far kullanmak gibi peki elinde olan var mı?
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |