![]() |
|
Blow Off hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kingofthejoint ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kingofthejoint
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2013 Saat 18:06 |
Arkadaşlar Merhaba,
Foruma kısa süre önce katıldım ve fikirlerinizle beni aydınlattınız bir önce ki konuda. Aracıma çeşitli modifikasyonlar yapacağım fakat aklıma yine bir kaç tane soru geldi bilgilerinizi rica ediyorum. Aracım ; http://imgim.com/20130628_101803.jpg Aracımın ön tampon, arka tampon, yan kuşaklar,kapı kolları, aynalar gövde rengine boyanacak. Soru 1 - Bunun aşağı yukarı bana tutarı ne kadar olacaktır ? İstanbul Bahçelievler'de oturuyorum en yakın nerede yaptırabilirim ? Bu işlemi yaptırmak ne kadar sürer ? Blow off yaptırmayı düşünüyorum. Aracım 1.4 HDI. Soru 2 - Bu araç turbo mu ? HKS Blow off taktırabiliyor muyum ? Yoksa elektrikli blow off mu taktıracağım ? Ve bunun maliyeti ne kadardır ? Sis farı yaptırmayı düşünüyorum aracıma. Fakat ikilem arasında kalmış durumdayım. Soru 3 - Aracımın tamponu delinip sis farı takılabiliyor mu yoksa yeni tampon mu almam gerecek? Sis farını seyir halinde kapatmak istesem nereden kapatacağım tuşu düğmesi vs var mı ? Bu işlemin bana maliyeti ne olacaktır ? Egzoz yaptırmayı düşünüyorum aracıma fakat dizel bir araç olduğu için ses randımanı alacağımı tahmin etmiyorum. Soru 4- Tavsiye edeceğiniz Egzoz var mı yoksa sadece krom bir egzoz ucu ile görsellik katıp fazla bulandırmayayım mı ? Far karartma ile ilgili bir konu görmüştüm ben. Astar boya ile yapılıyordu. Soru 5 - Far karartmayı nerede kime yaptırabilirim ? Maliyeti ne kadardır ? Aracıma başka neler yapabilirim tavsiyeleriniz nelerdir ? Ve aracımın jantının büyüklüğü ne kadar ? Orjinal lastiklerinin aynısı var. Kaç inch oluyor ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |