![]() |
|
blow off elektronik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
usasd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2013 Saat 16:25 |
arkadaşlar taktıran varmı bende taktırmayı düşünüyorumda kullanmaya başladıktan sonra düşünceleriniz ne oldu bilgi verirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim de hoşuma gidiyor, ne kadar kolpa olsa da. Yalnız taktırırsanız düğmeli yapın ki canınız isterse açıp kapatırsınız, böyle daha kullanışlı olabilir.
![]() |
|
![]() |
|
usasd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
aynen kardeş sıkılırsak bi dügmeyle kapatırım yoksa çok zorr olurr kapatmak |
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Ama onun yerine adam akıllı bi hava filtresi almak da mantıklı gelmiyo degil bana
![]() |
|
![]() |
|
o da güzel olabilir ama benim araç otomatik vites :( |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |