![]() |
|
307 - 1.4 hdi XR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Caner mıhçı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Caner mıhçı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2013 Saat 18:48 |
Merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum bende 307 dizel 1.4 hdi XR araç var hafif modifiye var araçta lakin biraz daha güzelleştirme çabasına girdik öncelikle hoş bir ses alabilecegim bir egzos takabilirmiyim ses verirmi hava filtresi olmadıgı için egzostan umutluyuz yada hoş bir ses için ne yapmalıyım bilgi verirseniz sevinirim..
|
|
Caner MIHÇI
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
![]() ![]() ![]() ![]() |
vermez diye düşünüyorum ama bendede aynısı var motor sesinden bşka bişey duymuyorum :D
|
|
![]() |
|
Caner mıhçı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Caner mıhçı
diyosunuz benimde tam bi bilgim yok bazıları olur diyo fazla ses alamassın ama diyo bazıları olmaz diyo belki burda taktıran vardır bilgisi olan vardır dedim teşekkür ederim
|
|
Caner MIHÇI
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ses muhakkak alırsınız, fakat aradığını o tatlı melodik ses olmaz diye düşünüyorum..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Caner mıhçı
Blow ff la idare edicez o zaman sizde bursadansınız galiba internette aracın resmini gördüm yanlısmıyım ? |
|
Caner MIHÇI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Caner mıhçı
Tabiki zevk duyarım lakin önceden bilgilendirirseniz sevinirim ve ya facebookta herhangi bir grubunuz varmıdır?
|
|
Caner MIHÇI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |