![]() |
|
307 angel far hakkında fikirleriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nerudali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2013 Saat 16:06 |
Arkadaşlar merhaba arabaya angel far düşünüyorum birkaç sitede gördüm ama bir türlü karar veremedim çokda bu işlerde iyi olmadığım için sizin fikirleriniz çok önemli bir kaç link veriyorum yardımcı olabilirmisiniz fiat aralıkları nedir ve hangisi daha güzel duruyor tşk ederim kazasız günler...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Junyan daha güzel görünüyor bence.
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
orjinal en iyisidir.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
junyan angel takıcan hocam uzerınede xenon 6000k lık takıcan bakıcan keyfıne.. tadından yenmez benden solemesı
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Merak ettim komikte gelmesin size sorum, sis farı olanlarda montaj nasıl yapılıyor?
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
sonar kullanıyorum bir şikayetim yok tavsiye ederim.Sonarın tek kötü yanı angelların ledlerını degıstırmek istediginde var haline junyanda ise değişiyor diye biliyorum.Piyasa fiyat olarak çok esnek iyice araştırın fiyat konusunda bence..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Çok güzel duruyor hepsi ama pahalılar yaa, belki normal fiyat ama çok para yinede :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
junyanda değişiyor.. bence far karartma en güzeli ;)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |