![]() |
|
taksi filmindeki jant markası... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 19:30 |
|
merhabalar,taksi filminin 2. filminde 406 da kullanılan jantın markasını arıyorum.bu jant markasını bilen var mı arkadaşlar,forum içinde hiç bahsi geçmemiş.Buyrun;
|
||
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
OZ desenlerine çok benziyor allesio, könig ve ya enkei de olabilir.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Tam emin olamasam da
OZ Superturismo kardeş. Düzenleyen hLL 206 - 29 Mart 2013 Saat 19:44 |
||
![]() |
||
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|
supersin kardes,görsellerle daha iyi oldu cidden.bu arada 207 rc de kullanılan dan değil mi bunlar.
|
||
|
||
![]() |
||
|
TSW imola 17" Türkiye'de daha hiç denk gelmedim.. TSW distribütörü Türkiye'de tek olduğunu bildiğim firma bile cevap vermiyor bu jantta.. Bu janta yakın diğe arkadaşlarında dediği gibi supeturismo modeli kullanılabilir..
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() Düzenleyen cigdemilker - 29 Mart 2013 Saat 20:10 |
||
![]() |
||
|
OZ superturismo ama LM modeli. LM daha uygun buna.
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Hocam bu jantlar OZ bende bi zamanlar siyah honda da vardı ben ona koymustum jantlar hala duruyor kuzende yarın foto koyarım bulabilirsem
|
||
![]() |
||
|
alper merhaba,saw çelebide çalıştın mı hiç?
|
||
|
||
![]() |
||
|
http://www.ozracing.com/configurator.aspx
daha güzel bir şey kendi aracınızı modlamamız için 3D konfigürasyon. cevaplarınız için teşekkur ederim arkadaşlar,faydalı bilgiler bunlar.
|
||
|
||
![]() |
||
|
yok hocam ben hiç çalışmadım suanki iş yerimden başka bir yerde. ünv. okuyodum okul bitti babamla annemin yanına geldim fabrikaya. sabiha gökçende nişanlım çalışıyordu pegasus da sonra çıktı ordn şimdi tb genel müdürlükte
![]() Düzenleyen Alper AKSU - 30 Mart 2013 Saat 11:10 |
||
![]() |
||
savasozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() orjinal mg zr 160 jantıda olabilir.. ben bayağı benzettim. türkiyede yok bu jantlardan biz çok araştırdık... |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
türkiyede olan o.z jantların bijonları güzüküyor taksi flimdenki 406 da komple kapak var. OZ Superturismo aynısının kapaklı cinsinden
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
bu arada OZ Superturismo 17" bu jantın ağırlını bilen var mı ben int de okadar araştırdım bulamadım da
|
||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
http://measurespeed.com/oz-rims-wheel-weight.php |
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim çok başarılı 16" fiyatları biraz uygun olsa hiç düşünmeden alırım 14" saç janttan bile çok hafif |
||
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |