![]() |
|
plazma kadran |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
savasozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 01:42 |
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
değişik bi ürün..fexzi arkadaşın dediği gibi ileride göz yorabilir.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
bı ara gundeme gelmıstı buna benzer bı konu,sahıbındede vardı bı ılan aynı bu sekılde,arastır ıstersen bı.fakat fıyat yuksek gıbıydı..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
savasozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
![]() ![]() ![]() ![]() |
göz alacağını ben de düşündüm. onunda çözümü var. sisteme potansiyometre takılır. yada araçlarımızdaki gösterge ışığını düşürüp yükselten potansiyometre bile iş görür bence.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Göz almadan ziyade gözü yoracağı kesin. Vw-honda-citroen gibi araçlarda da mavi kullanılıyor ama bu kadar abartı değil. Gözü en az yoran renk tonu turuncu ve sarıdır. Bu sebebtendirki çoğu firma bu tonları kullanmayı tercih eder. Sİz ne kadar kısarsanız kısın tonlar sarıya nazaran yorucu olacaktır. Aracımı zaten haftasonu kullanıyorum buda olsun derseniz güzel bir aksesuar olur ama uzun vadede yanaşmaya değer mi bilmiyorum. Ben de zamanında çok araştırdım 206+,207 kadranı için. Ama gözüm ve sağlığım daha önemli. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |