![]() |
|
Koltuklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 Saat 00:37 |
Öncelikle herkese iyi geceler
Aracım 2006 model 307 aracın 2. sahibiyim ve benden önceki sahibi bana göre insan değilmiş resmen hunharca kullanmış arabayı..neyse konuya geçeyim aracın koltuklar airbagli haliyle ama çok pis yırtık var yanık da var ve ben hiç beğenmiyorum aracın içi olarak yakışmıyor öncelikle koltukları değiştirebilir miyim yani bu mümkün mü airbaglere birşey olmasını da istemiyorum eğer cevap olumluysa şu linkteki aracın içi gibi istiyorum yapılabilir mi 307 ye ama öncelikli sorum değişip değişmeme olayı dediğim gibi airbaglere elbette birşey olmasın yani ... http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25313&title=aslann-gece-ekimleri
teşekkürler.. |
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Koltukları değil de koltukların kumaşını değiştirebilirsiniz sıkıntı çıkmaz... Günümüzde çoğu döşemeci koltuklarda airbag olan araçları bilir ona göre çalışır... Koltuk kılıfı kullanmamanız gerekir yalnız... Buna dikkat edin...
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabi isteğe ve maddi duruma göre koltuklar airbagli olsada sökülüp tekrardan kumaş yada deri kaplanabilir. ama benim tavsiyem önce güzel bir temizletin koltuklarızı sonrasında koltuğunda airbag olan araçlar için özel üretim oto koltuk kılfları var. onlardan alıp takabilir veya taktırabilirsiniz..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir döşemeci, koltukların üzerindeki orjinal kılıfları söküp, makinede yıkayıp geri takabildiklerini söylemişti...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugrature böyle dedin de o özel üretim oto koltuk kılıflarını nasıl ve nerden bulabilirm yardım eder misin ?? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |