![]() |
|
ilandaki spoiler nasıl olur. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2013 Saat 23:33 |
mrb arkadaslar aracımdaki orjin spoileri değiştirmek istiyorum ilandaki spoiler nasıl olur.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel duruyor :) yakışır bence ama varsa sende almana gerek 'Bence' :)
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger aracta bodykit yoksa cok abarti ve cirkin druyor.fiftytuningi ve spoilri iyi biliyorum kendi aracima arastirdimm.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
şahsen ben çok beğeniyorum bu spoileri
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
fiyatıda uygunmş.. bence güzel durabilir ama deneyenler daha iyi bilir tabi..
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
vallahı fıyat uygun nezamandır duşunuyorum Rc spolier ama boya montaj falan 150 yi buluyor çok ıyı durcağına emınım ama bu kadar pahalı olması pek veresım gelmıyor o parayı bence pahalı sonuçta aksesuar .Resımdekı spolierıda tam çözemedım anlaşılmıyor.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
savasozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
206 lara şöyle adam gibi bi spoiler yok yahu. benim arabada da spoiler var ama var mi yok mu belli değil. anca aracın yanına gidince bakıyorsun ha spoiler varmış diyorsun. spoiler dediğin abartısız kibar ve aracı uzun gösterek bisey olması gerek.. özellikle hb araçlarda.. valla ben piyasadaki mevcut spoilerlerin hiçbirini beğenmiyorum. hâlâ araştırıyorum...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
![]() |
|
savasozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
bu gün bu setteki spoileri gördüm. çok hoşuma gitti fakat sete dahil değil açıklamada spoiler yok. sanırım ellerinde de yoktur diye düşündüm ve aramadım.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ibherdesign-peugeot-206-bodykit-sinirli-stok-99813832/detay |
|
![]() |
|
Lınkteki spolier birazcık kaba tamponları orjinal bırakma taraftarı olduğum ıçın benım aracıma gitmez diye dusunuyorum ama genel olarak guzel olabılır body kıt falan yapılırsa araca komple set duşunulduğunde tek başına guzel durcağını sanmıyorum...
|
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu firmada 307 için fiber marşbiyel de var mıdır ki? Kaba durmayanlardan...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
rc spoiler alırım alcak olsam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
bilmem ara görüş istersen... Düzenleyen savasozturk - 28 Mart 2013 Saat 23:23 |
|
![]() |
|
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
hemşerim bence orginalden vazgeçme aracında body kit yok bence abartılı durur. 206 ya en yakışan rc bence
|
|
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |