![]() |
|
Balast değişimi renk değişimine sebep olur mu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Enis KORKMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: İstanbul/G.O.P. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 11:34 |
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay önce abd den xenon kit aldım şimdi ballastın teki iptal oldu iade felan yapıpta 1-2 ay beklemek istemiyorum direkt yeni ballast alayım diyorum ama 2 far arasında renk farkı olur diye korkuyorum.
Acaba farklı ballast tonu etkilermi? ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben her zaman takım olarak değişmesinden yanayım. Ampül çok değiştirdim ama balast açıkçası denemedim. Özellikleri aynı olduğu sürece sorun olacağını sanmam.
Mtec yerine philps takarsanız fark olur ama muadillerini kullanırsanız fark olacağını sanmam. |
|
![]() |
|
Enis KORKMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: İstanbul/G.O.P. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
değişiklik olacagını sanmıyorum yaklaşk iki hafta önce değiştirdim sol tarafın balansını bi sıkıntı görmedim ben suan
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
ebay da gördüm. Bana çin işi gibi geldi Diğerleri bakarak daha kaliteli duruyor. Ampüllerin ayakları metal.
Başka bir araçtan denemenizi öneririm. 12v 35w balastların hepsi ama kalitesine göre verimi değişiyor. Muadilden kastım aynı balastı farklı markalar da kullanabiliyor o yüzden farklı markalara bakmanızı öneririm. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Başka bi ballast taktık denemek için çalışıyor ampulde sorun yok orası kesin :)
hepsiburadadan almayı düşünüyorum bi tane kestirdim gözüme uyumsuzluk yapar diye korkuyorum yaa Düzenleyen Enis KORKMAZ - 24 Ocak 2013 Saat 12:46 |
|
![]() |
|
Bu kalın tipi yalnız sizinkinden boyut olarak farklı. Biarz da pahalı gibi geldi bana tek balast için. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
En ucuzu bu başka hiçbiyerde yok bide benimki slim girişleri aynı değilmidir balast'ın boyutu farketmez.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
geçen yıl benim de sol balast arızalandı yenisini taktım renk farklılığı olmadı.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
iki hafta önce benimde balastım arızalandı aksamdı rastgele bi aksesuarcıdan alıp taktım renkte hiç birşey farketmedi hepsiburadadaki fiyat uygun al tak kullan sıkıntı olmaz.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Ok hepsi buradadan alıyorum. Ayrıca dikkat ettim de Alper AKSU ve 206xs nin sol taraf arızalanmış benimde sol balast arızalı senin ki sağ mıydı solmuydu? :)
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
benim sağ balast arızalanmıştı
![]() |
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
İyi o zaman neyse herkese çok teşekkürler. sonucu buradan paylaşırım fark varmıymış diye...
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mercek yoksa halojen kullanın arkadaşlar.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Bahsettiğim ürünü taktım ama fark var arkadaşlar. benim normalda koyu mavi mora yakın 10000k ama bu balastı takınca yeşile benzer bi renk oldu biri farklı biri farklı. yani balast değişimi renk değişimine sebep olurmuş.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Şimdi tavsiyesi olanlar?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Yenisini abd den getirtmekte başka bi sorun :(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |