![]() |
|
El yapımı açık hava filtresi kiti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
joraskimi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı joraskimi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 14:01 |
![]() 70'lik pimaş boruyu gerekli ölçülerde keserek, japon yapıştırıcısıyla dirsek boruya yapıştırdım hizasına gelecek şekilde delerek rekor monte ettim ve onuda etrafını hava kaçağı olmasın diye japonladım ![]() motor havasının geçişi için gerekli olan hortomu kelepçeler vasıtası ile sıkarak montajladım ![]() gene ölçülerinde kestiğim boruyu dirseğe geçirip ucunada filtreyi taktım ![]() daha sonra tekrar sökerek, ısınmaması için aliminyum bantla kat kat sardım ![]() ![]() en son olarakda yerine montajı kaldı ![]() ![]() buda motor kapağını boyadıktan sonraki hali ![]() isteyen çok ucuz maliyetle bu işlemi yapabilir...
Düzenleyen Serco05 - 18 Ocak 2013 Saat 14:39 |
|
el emeğinin gururu bambaşka...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paylaşım için teşekkürler, elinize sağlık.
Not: Resimleri düzenledim. |
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkürler .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yararlı paylaşım ama bunun yanı sıra daha profesyonel bir işlem için filtre kiti alınabilir...
Düzenleyen samet206 - 08 Ocak 2015 Saat 00:07 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |