![]() |
|
206 FİLM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 Saat 01:34 |
selam arkadaşlar.. daha önceden fotoğrallarını paylaşmıştım arabamın.. aracıma film taktırmak istiyorum.. gümüşgri 2006 feline modeli.. sizce nasıl bi film taktırmalıyım ?
ben komple koyu siyah düşünmüştüm fakat bi araçta gördüm çokta güzel görünmedi gözüme.. sizinde fikirlerini almak istiyorum. şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fazla koyu renk yaptırmayın bence 2 numara yeterli ben yaptırmıştım 4 numara ceza kesmişlerdi polisler baya sıkı tutuyolar çevirdilermide ceza+söktürüyolar.3D cam filmi yaptırın hem dışardanda filmli gibi durmuyo çevirmiyolar ozaman
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
2 numara idealdir. ucuzuna kaçmayın yoksa pembe pembe dolaşırsınız bi süre sonra! bide ön cama yaptırmayın derim.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bence arka kapı camlar 2numara ön kapı camlar ve ön cam 1 numara on numara olur
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bizim eski aracımız wv caddy dı onu filmleri yüzünden baglamışlardı sökmedende bırakmadılar üstüne ceza kestiler
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
ön cam ağır kusur sayılıyor muayneden gecmiyor, yan camlar az kusurlu olarak geciyor..
ama diorsan ben 2 senede bir soker yenilerim tüm aracı kaplat bu seferde sokaklarda cevirmede dikkatlerini cekersen ayıklanırsın :) en temizi on cam haric 2 numara, kaliteden de kaçma kıy parana yıllarca kullanırsın.. |
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
film yasağı kalktı diye biliyorum ben ya :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Film ibaresi geçmiyor kanunda polis kendi insiyatifinde yazıyor.
Benim 6 camımda 1 numara filmli sadece ön cam mavi o da siyah alışmadığı için adam mecbur mavi çekti çokta rahatım. Muayene de bakalım kim öle kim kala :D 1 numara cam filminden değilde polisin gıcıklığına app plakadan yedim ceza sabahın 7sinde okula giderken sıkışık trafikte. Bir kaç ay sonra sıhhıye de şehrin göbeğinde çevirdi polis rutin ehliyet ruhsat dedi bana baktı tmm devam et dedi. Sonra dur bakayım dedi o plaka değişsin dedi devam dedi. Ya stajer flndı ya da çok iyi niyetliydi sağolsun ama ben hala kullanıyorum o da başka . İnsanlar kızıyor salakmısın niye risk alıyorsun diye ama 1 risksiz yaşanmaz 2 modifiye artık gizli kapaklı olmamalı gözünün üstünde kaş var diye ceza kesilmez. Eğer o benim gözümde harika görünen APP plaka olmasa cam filminin estetiği ve yazınki rahatlığı olmasa arabanın çok bi cezbedici özelliği kalmıyor bana göre. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu arada tavsiye kesinlikle dandirik yererde film çektirme arkadaşların başına çok geldi. Olaki sökme durumunda kalırsan cehennem azabı olabiliyor film. Çok olmasada adı sanı bilinen yerlerden ve keisnlikle 1 numara film çektir. Şahsi görüşüm her camın orantılı olması. Açık ve aynı renk olursa zamanla açılacağı için çok dikkat çekmiyor.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
kesinlikle katılıyorum dandik film cektirmeyin, komple araba 50 tl yapanlardan kesinlikle uzak durun. aynı filmleri kaliteli diyerek 150 ye cekenler de var onlardan da uzak durun.. piyasada 2-3 tane kaliteli amerikan film kullanan yer var, gerisi hep aynı tayvan malı filmleri cekio, hepsi hikaye |
|
![]() |
|
arkadaslar cok tesekkürler yardımlarınız için.. bir numara çekmeye karar verdim :)
|
|
![]() |
|
ve yaptıgımda resimlerini sizinle de paylasacagım :)
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet ön cam harici yasak kalktı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |