![]() |
|
neon yasakmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 Saat 01:05 |
|
Merhaba arkadalar,
araç altına neon takmak yasakmı ? Ben taktım, polislerin yanından da geçtim açık şekilde bu aksam birşey olmadı. Ama kanunen böyle bir yasak var mı ? Değil ise burada nasıl yapıldığını da anlatayım. Hoş yasak değilse de anlatırım yarın resimlerini çekicem.
|
||
![]() |
||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dostum yasak diye biliyorum ben artık göze batan şeyleri kaldırıyorlar.mesela çakar lamba xenon gibi vs vs bugun ku karışmadı hava soğuktu uğraşmadı ancak yarını bu kadar isteksiz olmayabilir..
|
||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
![]() |
||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|
+1
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
|
Merhaba
Öncelikle 3 gün önce taktırdığım neon ile devriye ekiplerinin yanından da geçtim trafik polisinin arkasından ve önünden de gittim ama şuanda hiç kimse birşey demedi. Fotoğrafı bu sabah çektim. Biraz acelem olduğu için bulanık çıktı. ![]() |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
Sen bence şansını fazla zorluyosun.
Arabanın fabrikasyon dışı yapılan tüm ekstralar ya ruhsata işlenmeli yada sökülmeli 100 tl neon için arabanı kapatıcaklar haberin yok.
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
|
ya şimdi bu neon yasak ise cezası var ise aşağıdakilerde de var, he gün gelir kılın tekine takılırsın her türlü kilitler.
Benim gördüğüm şu ki polise gürültü vermediğin sürece o size ilişmez, gündüz farı tampon ızgaralarına takılan ışıklar xenon farlar tırlarda neredeyse kabini komple kaplayan ışıklar sonradan çekme filmler app plaka Düzenleyen tanerfiliz - 15 Ocak 2013 Saat 09:27 |
||
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
arkadaşım yolda sen ve polis arka arkaya giderken aa bak arkadakinde neon var dur şunu bi durdurayımda ceza yazayım demezler birgün bir uygulamaya denk gelirsin çevirmeye girersin cezayı yersın saydıklarında yasak ama bu neon ışıkları abartı oluyor geceleri sürücülerin gözlerini aldıkları için filmler app plakalar xenın farlar gibi pek bişey demiyolar ha yasak deilmi onlarda yasak.
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |