![]() |
|
merhaba 106 xr yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bendede xr var.üye araçları ıcınde bulunan "başka bir evrimci" adlı konuya bak.bende bıseyler yapmaya calıstım.
|
||
![]() |
||
dogukan_1987 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan_1987
|
evet senin araç çok tatlı duruyo allah kazadan beladan korusun güle güle binmeyi nasip etsin sizin araçta olan modifikasyoları yazmanız mümkünmü
|
||
Miniğimmm
|
||
![]() |
||
joraskimi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı joraskimi
|
arabanın renginden farklı olan her şeye sorun çıkarabiliyorlar. ama folyo olduğu için söküyorum şimdi, bak söktüm falan diyerek geçiştirebiliyosun:)
|
||
el emeğinin gururu bambaşka...
|
||
![]() |
||
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
başka bir evrimci olarak arabama fazla birşey yaptırmadım aslında.eıbach 5 cm yay koydum.bu arada 5 değil 8 cm düştü yollarda çok dıkkatlı gıtmeye calısıyorum.alttakı muhafaza sürtüyor yere.çıkarttırma dıyorlar forumdakı arkadaslar.replika cc 195/45/15 petlas performans lastiği aldım.bu arada bu tarz lastıkler karda hıc tutmuyo bılgın olsun.kendı el emegımle pıranha teyp taktım.4 kolon taktım benı ıdare edıyo.kabin fılan yapamam bebek arabası var bagajda.gelecekteki düşünce atıker lpg.40 kuruş yakıyo araba lastık ve yaydan sonra.sahibinden de led ışıklı vites gördüm sende bak.o guzel.küçük kabinli bi ses sistemi düşünüyorum.ve tavandakı yanıklar ıcın cam gorunumlu bı folyo.şimdilik bu kadar.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
başka bir evrimci olarak arabama fazla birşey yaptırmadım aslında.eıbach 5 cm yay koydum.bu arada 5 değil 8 cm düştü yollarda çok dıkkatlı gıtmeye calısıyorum.alttakı muhafaza sürtüyor yere.çıkarttırma dıyorlar forumdakı arkadaslar.replika cc 195/45/15 petlas performans lastiği aldım.bu arada bu tarz lastıkler karda hıc tutmuyo bılgın olsun.kendı el emegımle pıranha teyp taktım.4 kolon taktım benı ıdare edıyo.kabin fılan yapamam bebek arabası var bagajda.gelecekteki düşünce atıker lpg.40 kuruş yakıyo araba lastık ve yaydan sonra.sahibinden de led ışıklı vites gördüm sende bak.o guzel.küçük kabinli bi ses sistemi düşünüyorum.ve tavandakı yanıklar ıcın cam gorunumlu bı folyo.şimdilik bu kadar.
|
||
![]() |
||
dogukan_1987 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan_1987
|
abi spor yay 5 cm mi yoksa 8 cmmi bide şey hocam 15 jant var sizinkinde sürtme yapıyormu kapırtaya teker
|
||
Miniğimmm
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
hocam tam sağ ve sol yapınca hafıften davlumbaza surtuyo.bende bıldıgım ıcın sonuna kadar zorlamıyorum dıreksıyonu cevırmek ıcın.yayın 8 lıgı yok dıye bılıyorum.5 cm olduguna da emınım.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan_1987
|
ozmaan 14 jarntmı takmalıyım abi üstüne sürtmemesi için davlumbaza
|
||
Miniğimmm
|
||
![]() |
||
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
|
Benim aracımın ilk hali aynı bende ilk aldığımda böyleydi arkadaşım öncelik olarak sunu soyleyim ben sana aracına fazla masraf yapmadan modifiye yap derim..
1- 5 cm yay atarsan 15" jant sürter sürtmemesi için 40 yanak kullanman gerek bi ihtimal sürtmeyebilir. buda baya konforu bozar. Ankara da isen yayları ivedikte taktır dükkanın ismini unuttum ama 21. caddede opet var hatırladığım kadarıyla ordan sağa gir solda bi dükkan temiz ve güzel iş yapıyor. 2- Önleri bastın sırada arkalar arkaları basmadan önce sunu soyleyim gidip jant ve lastik alma çünkü arkaları bastığın zaman 13" jantın üstünde sürtme ihtimalin cok artıyor bu yüzden önce arabayı bas sonra git jant yada lastik al uğraşma. 3- ben orjinallikten yanayım o yüzden aynalara hiçi dokunma derim. 4- cam filmleri güzel olur ama arkayı ve onu farklı renk yapma ikisinide 1 numara film ile kaplat daha şık durur. 5- kapı kolları ve cıtalarını krom kaplatırsan daha şık duracaktır. 6- yine orjinallikten yana olduğumdan dolayı angel far işine girme xenon tak ve amerikan ampül de ikisi güzel uyum sağlar. 7- Arka torsiyonları basarken iyi bir usta bul cunku bazen arka torsiyon sokulurken baya zorluyor. pas kir vs yüzünden ve sunu soyleyim jantlarını 13 " den buyuk takarsan arka torsiyonları indirdiğinde cok basın agrır cunku arka camurluklar dar gti gibi olmadıgından dıstan ani viraj alınca sürtme yapıyor. Davlumbazları sokebilirsin buda bir alternatif tabi benim aracın teki zaten yoktu kırılmış diğerini de soktum bi kosede duruyor .. tek sorun yagmurlu havalarda su sesini iceri arkadan fazla alıyor :) 8- Aracında lpg varsa sürekli lpg de kullanma ayda bir kez birgün benzinde kullan rolanti ve devir sorunların azalacaktır. LPG sorunlarını ostim de üstün lpg de yaptır şimdiye kadar ki en saglam ve işini bilen yer orası dek geldi . Aracını benzinsiz gezdirme cünkü benzin pompası 400 TL basını agrırtır. . Dodik takarsan marşpiyelde takman gerekcek onu takarsan tamponlarıda değiştirmen gerekli ki nerden baksan sana 600 liraya mal olur zamanla aracı satcagını düşünürsek ve piyasa da uygun fiyata orjinal dodikli quickler de var dersek dodik olayına girme gereksiz boyle devam et iyi bir usta bul hafif camurlukları şişirt yine farklı durur.. 9- Aracın ile 2 viteste 100 km hız sınıırını gorebilir ve eger motorda sorun yoksa elektirik bile keser benim arabam kesiyor :) fakat lpg de iken bunu yapma ve zorlama yazık :)) araca.. Özetle başıma gelenleri ve akıllandığım durumları yazdım . son iki madde ise biraz senin icin dikkat etmen konular son olarakta yayları internetten alabilirsin ben oyle yaptım 100 tl verdim ikisine montajla birlikte 150 yi buldu. Aksesuarcılara gidersen sana 200 tlden kapı acacaktır helezon yaylar için aynı kalite yay nette 100 lira emin ol . önce iyice araştırmanda mantıklı olmuş direk rasgele uygulamaya başlasaydın masrafın artar zamanın boşa giderdi.. Düzenleyen carantinas - 31 Ocak 2013 Saat 22:39 |
||
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan_1987
|
eyw abi arkayı pıstırmıycam böyle iyi valla kararsızım abi 15 yerine 14 alsam daha mantıklı sanırım sonra angel çok pahalı ona girmiycem cam filmi kesin yapcam bide arabada tavanda boya yoık tavanda güneş yanığı var boyatmak istemiyorum karbon düşünüyorum ne dersniz
|
||
Miniğimmm
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |