![]() |
|
Araç Temizliği Nasıl Yapılmalıdır ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2009 Saat 16:13 |
|||
Düzenleyen EmRaH - 09 Ocak 2009 Saat 16:25 |
||||
![]() |
||||
sam106 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
teskler paylasımn icin her ay clılalıyorum grı rek
![]() ne kadr gostermese |
||||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|||
Güzel bilgiler bazen ınsanlar kaş yapayım derken göz çıkarabılıyor böyle ınsanlar bunları okumalı.Sıvı sabunlu su ve yer fırçasıyla guneşte arabayı köpukleyıp ve kopuğu hortum tutup akıttıktan sonra kurulamadan gıden ve bu ışlemı 2 gunde bir yapan adamın 3 ayda aracının her yerının güneş yanıkları ve çiziklerle dolu olduğuna şahidim.
|
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
||||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
faydalı bilgiler... Teşekkürler... |
||||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||||
![]() |
||||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|||
bilgi için teşekkürler
![]() |
||||
![]() |
||||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|||
http://www.conceptchemicals.com/concept/easi-wax-carnauba-polishbu urunu kullandım baya hoşuma gıttı bılgınıze..
|
||||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||||
![]() |
||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|||
paylaşım için teşekkürler..
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |