![]() |
|
106 FOLYO KAPLAMA ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2013 Saat 17:57 |
|
Herkeze merhabalar 1998 model kırmızı 106 kendim folyo ile kaplamak istiyorum yanlız vizeme daha 1 seneden fazla var kaplama yaptıktan sonra hemen ruhsata işletmelimiyim birde herhangi bir yerde kaplama yaptırmadığım için fatura vb. birşey ibraz etmediğimden trafikte sıkıntı olur mu??
Renk konusunda karar veremedim mat siyah çok demode olduğu için pastel renk düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim... ![]() ![]() Düzenleyen outlaw - 17 Mayıs 2013 Saat 18:07 |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
düzgün yapılmazsa pazar arabası gibi durur. Mat siyah kabak tadı verdi artık...
|
||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Güzel bir soru sormuşsun, bende tavsiye almak amaçlı soruyorum, kendim için değil tabi senin için, ayna tarzında olsa çokmu cıvıtır ?
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
kaplama işi çok zor. Tek başına ve ilk defa yapılacak bir iş değil. Ben fiestanın kaputuna çektim 4 kişi 2 saat sürdü çok harika oldu ama inanın çok uğraştırdı. Kaput olduğundan fön kullanmadan yaptım. Biir araba ustası ile 2 gün sürüyor.
Renk konusunda ben sedefli beyaz yaptırırdım o renge aşığım. met kırmızı ya da mat sarı düşünebilrisniz. |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
kaplama çok iyi işçilik ister allahtan aracınız küçük .Renk değiştiği için tabikide işletmelisiniz muayneden geçemezsiniz , ayrıca trafiktede yakalanırsanız ceza yersınız mesela ruhsatta araç kırmızı görünüyor ama araç olmuş mat siyah bi hayal edin nasıl bır durum meydana getirir bu yapılan lpg değil işletmeden gez gitsin renk değişiyor sonuçta :)
![]() Sondaki Leonun rengi çok hoş bu renk olabılır mesela zannedersem bu üç araçta kaplama var zaten . |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
ahed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
|
folyo hakkında çok fazla dedikodu var ortada bu plastdip muhabetini önermeye başladı millet ama 106 için parlement mavisi sarı veya beyaz müthis oluyo ama kesinlikle absürd bi renk deneme bence :)
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
Hocam bence mat siyah keskin hatlara sahip araçlara yakışıyor misal scirocco..
Sedefli beyaz-inci beyazı çok çok iyi bir renk ancak büyük arabalarda daha iyi durur.. Birde farklı renkte kapıyı acınca cok sırıtcak.. Ayrıca renk değiştirip de işletmezsen direk bağlanır araban farklı muamele bile görebilirsin ben polis olsam ki modifiye ye merakı bi insan olarak canını yakardım.. Herşeyi geçtim canavar gibi arabanın rengi bence hiç elleme |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
bence boşver kaplama işini senin aracın rengi güzel
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bu foto aklı çok karıştırır ![]() ![]() |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Bencede aracının rengi güzel arkadaşım hiç uğraşma ;)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
Cidden bu foto bozar işi :)) |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
fransa bayragının renklerınden olan 106larda bence yapılmamıs gereken ısler:) mavi, beyaz, kırmızı.. renk 106lar 10no;)
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
mat kırmızı güzel durur sanki.sanırım mat kırmızı olunca ruhsata işletme sıkıntısı da olmaz .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
araç kaplama renk değişimi gibi konularda uygun fiyat+kaliteli malzeme ile garantili uygulama yapıyorum ilgilenen ulaşabilir
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
ozaman önerilerinize uyarak biraz daha beklemede kalayım ...
Ama vize zamanı bakıcaz artık...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |