![]() |
|
206 gti şanzıman :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 Saat 14:28 |
slm arkadaşlar yine başımda bi problem var.Gecen gun 3. vitesi biraz sert gecirdim. Daha bi ileriye gitti vites sonra 1 ile 3 zor girmeye basladı. Cok ileri gidiolardı neredeyse konsola deyicek kadar.Dünde komple vitesler gitti sadece 3 ve 4 girio ve vitesdeyken vites koluyla oynıyabiliorum. :S Acaba sorun nedir Şanzıman yağıda yeni deisti Yardim ederseniz sevirinirm ...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vites kollari cikmistir. Hazir ustanin eli degmisken hepsini degistirin derim. Zaten 3 taneler.
Aslinda bu kollari motorun arkasinda gorebilirsiniz. Birisi icerde vites degisimi yaparken diger bir kiside bu kollarin oynayip oynamadigina baksin. Eger oynamiyorsa kollar cikmistir. Sizin durumunuzda 3 ve 4. viteste bir kolda oynama olmasi gerek. |
|
![]() |
|
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
1,2 ,5 ve geri hic yok oraya girmiyo zaten sadece ileri geri var kollardandir deil mi ustad ?
|
|
![]() |
|
ileri geri derken hareket olarak vitesin 3 4 yani
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Soyledigimi bir deneyin ve kollardan olup olmadigini siz gorun. Ben sadece tahminimi soyledim
![]() |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gecen aynısı benim basıma geldi ama benim viteslerin hiç biri çalışmıyordu.problemde vites kolu kopması :)
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
sorunu buldum alt kopruden vites cubugu kırılmıs koprunun komple inip kaynak olması lazım :S
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |