![]() |
|
kaput maskesi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 23:31 |
arkadaslar kaput maskesi arıyorum bulamıyorum..yardım help.s.o.s :D
burda bi arkadasta var ama anlaşamadık :.( zaten onun aracında gördümde hoşuma gitti gaza getirdi beni.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen apaçi işi oldu o 45 tl ile 20 tl arası maskeler onun yerine laguna lip al veya tavana carbon folyo çek arabana daha güzel olur
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
tavanda carbon var ve ayriyetten sanruff var gtş sanruflarını bilirsin.bilmiyorum ama benim hoşuma gitti.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
benimde hoşuma gitmeye başladı açıkcası
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
zevk meselesi :) sonuçta 206 da durduğu gibi şahinde ya da doğanda durmuyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
çok dogru söylüyorsun.ya nerde satılıyor bunlar.araca lastik alıcaktım şimdi vazgectim maskeden alıcam.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
buldum sanki anlaşmaya calısıyorum sıfır ürün 75 tl dior.bi tuning mağazası.
|
|
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
sanayii de illa ki yaptırabilceen yer vardır. bi gözat aklına yatan yer olmazsa Ankaradan yaptırmana yardımcı olurum ;)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
dur bakalım istanbuldan bi tuning magazasınla görüşüyorum şuan.anlaşabilirsek sipariş vericem.olmazsa yardımcı olursun :)
|
|
|
|
![]() |
|
Tekirdağ a gelmiştim sanayii de birkaç yer gözüme çarpmıştı, sanayii de halledebilceeni düşünüyorum.hazırdan almaktansa 20 tl fazla olsun kendin kestir, uzunluğuna sen karar ver, malzemeyi kendin seç. tuning mağazasının elideki mal standarttır.
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
ben de uzun zamandır düşünüyorum bunu, ama bulamamıştım arkadaşım bulursan alırsan buraya aracının fotolarıyla beraber koyarsın artık olur mu?
![]() benim kaputun ön kısmında boya çatlakları var o bahaneyle onu da kapatmış oluruz ![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
:) ben buldum da bakalım 1 2 gün içerisinde sipariş vericem heralde.
|
|
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
nerden bulduğunuzu da söyleseniz ![]() bir de fiyatı ne kadarmış |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |