![]() |
|
ipad 2 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2012 Saat 21:40 |
merhaba tablet almayı düşündüğüm için bi kaç marka üstünde yoğunlaşmış internette ararken bi video ile karşılaştım ve hayran kaldım belki birilerine ilham kaynağı olur diye paylaşmak istedim http://www.youtube.com/watch?v=6jr3_zLHTbY&feature=player_embedded
bu sayfada yapanlar var güzel uygulama bence
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben sahsen Samsung tarafindakileri tercih ederim. Siz hangisini dusunuyorsunuz?
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde ilk amacım samsung galaxy tab 10.1 çok hoşuma gidiyor gerçi ipad bu işin öncüsü ama samsung daha güzel sanki
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neden tablet diye sormak isterim. Eger heveslik dersen, Hindistan'da 40 dolara satilan tabletler var. Nasil alabilirsin bilemiyorum ama gayet guzel ve is gorur
![]() |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bence de Samsung, benim sorunum IOS ile ilgili kullanamıyorum Ipad 3 aldım (yurtdışı) kullanamadım sattım. Şimdiki hedefim Google Nexus 10. Galaxy Tab serisi de çok eskide kaldı artık. Koliva Hoca'mın dediği gibi eğer heveslikse Hindistan'dan getirmek çok sorun olabilir ama Çin sitelerinde bu kadar ucuz olmasa da 100 dolara iş görebilecek bir tane almak mümkün. Isterseniz bir kaç site önerebilirim.
Videoya gelirsek bende o adamdaki malzemeler olsa tabletle çalışan araba yaparım
![]() ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
çin sitelerini çok inceledim güzel ürünler var o adam gibi yapabilmek için şahsen benim çok param olması lazım hobi yerim kapalı garajım imkanım olması lazım vede işi güçü az vakti bol biri olmam lazım
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |