![]() |
|
piranha encore+kol+kol devresi+çerçeve isteyenler! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2012 Saat 23:30 |
Merhaba arkadaşlar Eski aracım 307 de yapmış olduğum navigasyon uygulaması ve kol devresi vardı.Böyle bir uygulamayı forumda ki arkadaşlara Navigasyon+Çerçeve+Kumanda Kolu+Devresi şeklinde yapıp satışa sunmak istiyorum.Kolun devresi çerçevenin yapımı navigasyonun açılış ekranını 307 şeklinde yaptırmak isteyen olurmu.Aşağıda yapmış olduğum uygulamanın linki var.Fiyat olarak 750 komple yapmak istiyorum.Yapılan uygulamada kol sorunsuzca kontrol edilebilecek.Fiyat içerisinde sıfır navigasyon+kol+kumanda devresi+çerçeve+Peugeot amblemli açılış ekranı:750tl
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
kayahan84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: 41500 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kayahan84
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hayırlı satışlar. Benim sizden istegim cihaz bende var ancak araca ne sekil bağlanır bilmiyorum :( birde su kol olayını biraz açarak bahsederseniz çok hayır duası alırsınız. Aracım 206 hangi kablo nereye bağlanacak resimli anlatırsanız ben ve diger aile üyelerimiz çok mutlu olacak. İlginiz icin şimdiden teşekkürler.
|
|
Pegout 206 1.4 Hdi 2005 Sporty
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |