![]() |
|
206 CC coilover sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jesperfufu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jesperfufu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2012 Saat 11:58 |
Herkese selamlar 206 CC aracıma bu hafta Vogtland marka coilover aldım
aracımda 17 RC jant bulunmakta ... Coilover montajını yaptırdım fakat
araç bazen sağa sola dönerken engebeli yollarda yada azcık böle tırtıklı
yollarda sağa sola dönerken katır kütür sesler yapıyor sanki bişeyler
yerınden fırlayıp cıkıcakmış gibi..Bunu neden yapıyor olabilir bu konu
hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim...Nasıl bir
çözüm bunu halledebilir?
|
|
![]() |
|
cgty86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
salıncaklarda problem varsa bu takırtıyı yapar
|
|
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
kardeşim benim aracımdada coilover var.. en dibe basılmış olarak taktım aynı sorun bende baş görterdi... (ön düzenin gayet iidi takmadan önce tık ses gelmezdi)
araç dibe indigi için ustam z rotları bile yakarken çok zorlandı kısa geldi.. özellikle köşeleri dönerken en ufak bi sarsıntıda vuruyor.. bide taktıktan sonra viteste ön geri sallanma peydah oldu. sendede varmı böyle bi sorun?
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Askı Rotu ( z-rot ) dan olma ihtimali yüksek bizim araçlarımıza pek gitmiyor coilover veya spor amortisor. 5 cm spor yay ve koni amortisorle aracımı 2 hafta zor kullandım sonra orjinale dönmüştüm
![]() |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
bende ta technix marka coiloverları kullanıyorum ön 9 cm bastım arka 7 cm dipte olmasına rağmen tıkırtı yapmıyor.. ama ben z rotları ve armotisör takozlarını değiştirdim .. düz yoldada yapıyosa eğer amortisör üst takozundandır.. dönüşte yapmaması lazım coiloverları doğru taktıgınıza emınmısınız bı resmı fılan varmı takılı halının ?
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
z royu neyle değiştrdin kardeşim sen?? orjinaliyle mi daha kısa olanı varmı?
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
55be206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2011 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
okan 4037 arkadaşım fiyat bilgisi paylaşa bilirmisin nereden temin edebiliriz. coiloverları
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
z rotu orjinallerle değiştirdik.. yalnız bişey duydum dipteyken araç sekmesini önlemek için amortisörün üstünden lastik gibi takoz var onu yarıdan kesin diyolar esneme artarmış doğrumudur acaba ?
@55be206 coillerin maliyeti 1 milyardan daha fazla tutmaktadır.. yalnız benimki 307 cc |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
olmuyor hocam kestirmeyle felan olmuyor.. 3-4 cm yukarı kalkınca hiç bi sorun kalmıyo.
dipteyken resmen sasenin üzerinde gidiyoruz. benim salıncaklar rotlar rotiller bozuldu hep.. mecburen kaldırdım biraz şimdi çok rahatım.. coil kullananlara tavsiyem budur
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |