![]() |
|
vanalı egsoz hakkında? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2012 Saat 00:34 |
dun yenı aracımı aldım bu sabah masallah sıftahı yaptk egsozdan 155 tl yazdılar polis amcalarımız
![]() vanalı egsoz yaptırmayı dusunuyorum. aracımın sesınden cok memnunum uzerıne dırek elektronık vana yaparlar mı acaba? Olmassa ıskender ustadan bır egsoz alacagım ama ses degısıcek halıyle. Ve bıraz da tuzlu gelıyor bana fıyatı. Varex desek zaten ucuk. Var mı bıldıgınız bır alternatıf acaba tecrubelı forum arkadaslarım. silencer tak alt devirlerde fazla ses yapmaz diyorlar. sesin tonunu değiştirirmi silencer acaba |
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sılencer ses'ı değiştirmez . Ancak Silenceri sökünce ses verir .. Silenceride egzoz soğukken söküp takabilirsin çevirmeye girdiğini düşün bi saat onu mu takıcaksın , en güzeli git İskendere adam gibi orjinalinden birşey yapsın 3000-3500 dd de ses çıkarmasın sonrasında çıkarsın ..
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam gibi birşey tabiki işimi çözer ama . şuan aracın tavan açılırında da arıza var onu yaptırıcam. maddi açıdan bana yük olmayacak çözüm arıyorum. gerçi 1 ay sonra kıbrısa götüreceğim aracı kıbrısta egsoz sorun değil. geçici bir çözümde işimi görür. silencer taksam ucuzundan kıbrısa gidince çıkarttırsam tamamdır herhalde.
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
vanalı eksoz dizel araçlarda nasıl öter acaba bi fikir verebilir misiniz?
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şöyle bir örnek gösterebilirim sana vanalı egzoz konusunda dizel araç için;
dizel araçlarda egzozdan güzel ses için hava filtresi, egzoz yolu falan ıvır zıvır çok şeyin değişmesi gerekiyormuş benim araçta dizel araştırmıştım, baktım bir egzoz sesi için o kadar masrafa değmez diye düşündüm vazgeçtim... karar sizin
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |