![]() |
|
206 modifiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bulentdm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2012 Saat 14:38 |
Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. internette çok araştırmama rağmen bir fikir edinemedim. burdan sizlere danışmaya karar verdim.
2005 model 206 X-Design medel aracımda aldığıdan beri sağ ve sol kanatlarda kaldırım sürtmelerinden oluşan ezikler mevcut marcbiel ile kapatabilirmiyim. modifiye araçları çok severim fakat uğraşmakla ilgili hiç imkanım yok. bu konuda yardımcı olacak arkadaş var mı. İstanbul Esenlerde oturuyorum. taksitle arabamı güzelleştirmek istiyorum
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir resim alsak hic fena olmazdi. Ben olabilecegini dusunuyorum.
|
|
![]() |
|
bulentdm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
akşam eve giderken resimlerini çekip paylaşırım.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() düz model marchpiel alın bence çok şık duruyor
Düzenleyen tigerland - 20 Temmuz 2012 Saat 17:32 |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
MErhaba aracımın resimleri aşağıdaki gibidir. yanlardaki ezikliklerden dolayı marcbiel taktırmak istiyorum. sahibinden.com ilanlarında aşağıdaki şekilde komple bady kit paketi buldum sizce uygunmudur yada tavsiye edeceğiniz başka bir yer varmıdır. istanbul içi terciğimdir. ![]() Düzenleyen bulentdm - 23 Temmuz 2012 Saat 16:28 |
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
aynı sorun benim aracımda da var. ezik büzük. ancak bunu düzelttirsen de istanbulda her gün ayrı bir yer kazılıyor. köy yolu gibi oldu sokaklar. tekrar eski halini almasın.ben bu kadar bir bütçe ayırsam daha başka yerlere öncelik verirdim. ama takdir sizin tabii.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
206 mı normal bir araba kadar yükseltmem mümkün mü?
aracım hiç oynanmamış orginal ama altı garaje girerken sürtüyor, opel filan var garajda ama kimsenin sürtmüyor altı aşırımı alçak nedir |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracın yanlarda aynı. Kasislerde bile sürtüyor yanlar bazen yere. Aracımın en sevmediğim yanıda bu. Bundan sonra araba alırsam yüksek olmasına özellikle dikkat edeceğim.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |